Actualitate

Anca Țurcașiu s-a născut prematur și a fost la un pas de moarte. Actrița consideră că viața ei este un miracol

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Țurcașiu s-a născut prematur și a fost la un pas de moarte. Actrița consideră că viața ei este un miracol
Îndrăgita actriță Anca Țurcașiu a fost adusă pe lume după șapte luni de sarcină, iar pentru câteva clipe inima ei a încetat să mai bată

Îndrăgita actriță Anca Țurcașiu a dezvăluit recent într-un interviu că s-a născut prematur și a fost la un pas de moarte. Potrivit spuselor acesteia, medicii au declarat-o decedată atunci când a venit pe lume, în luna a șaptea de sarcină a mamei ei. Medicii chiar i-au anunțat mama că a murit copilul ei însă printr-un miracol inima Ancăi Țurcașiu a reînceput să bată.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și are o carieră solidă și îndelungată pe scenă și în fața reflectoarelor. Și totuși, recent au apărut anumite detalii interesante cu privire la venirea ei pe lume. Astfel, mama actriței a avut o sarcină cu probleme și a mers de urgență la spital în luna a șaptea.

Anca Țurcașiu, la un pas de moarte după ce s-a născut prematur

Talentata și îndrăgita artistă și actriță de la noi din țară a venit pe lume înainte de termen. Anca Țurcașiu s-a născut prematur la o maternitate din București, pe vremea când mama sa era însărcinată în șapte luni. La naștere, Anca Țurcașiu cântărea nu mai mult de 1,9 kg.

Din cauza faptului că placenta crescuse în partea inferioară a uterului, pronosticul medicilor cu privire la supraviețuirea acesteia era foarte redus. De altfel, aceștia au informat-o pe mama Ancăi Țurcașiu că fiica sa nu mai trăiește, în schimb, au reușit să-i salveze viața ei. Vedeta este de părere că, faptul că acum se află în viață este o minune de a lui Dumnezeu.

„Sunt născută în București, la Maternitatea Giulești, la 7 luni, cu 1,9 kg, iată că m-am dezvoltat totuși frumos. Având o placentă praevia, mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea. Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima. Adică a fost o șansă fantastică. Cred în Dumnezeu și cred că eu sunt aici cumva așa… simt că am menirea de a împrăștia ceva, de a lăsa ceva în urma mea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Viva.

Anca Țurcașiu are o carieră frumoasă

Mai mult, se pare că Anca Țurcașiu s-a născut cu o stea norocoasă. Dincolo de cariera de succes pe care o are, aceasta și-a câștigat primii săi bani la o vârstă fragedă. Cu toate că nu a dus lipsuri materiale, vedeta recunoaște că altele sunt lucrurile ce-i aduc bucurie în viață.

„De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani. Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri. Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou decât să îți vând ceva. Nu pot să fac așa ceva și nici nu voi face. Raportarea mea la bucurie și la viață este cu totul alta, am alte sisteme de valori, alte bucurii și alte principii”, a mai precizat Anca Țurcașiu.

Adauga un comentariu