Cancan

Anda Adam a fost surprinsă într-o ipostază provocatoare pe Instagram! Cum se menține în formă vedeta

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam a fost surprinsă într-o ipostază provocatoare pe Instagram Cum se menține în formă vedeta
Anda Adam își menține mereu urmăritorii la curent cu tot ceea ce face prin intermediul contului de Instagram

Anda Adam este cunoscută pentru ipostazele provocatoare de pe contul său de Instagram. La vârsta de 41 ani, vedeta are un corp de invidiat. Aceasta are mare grijă la felul în care arată și la aparițiile sale la evenimentele mondene.

Pentru a-și menține silueta, cântăreața face mult sport și are o alimentație echilibrată. Ba mai mult, artista nu consumă carbohidrați.

Anda Adam, imagine provocatoare pe Instagram!

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Aceasta este destul de atentă când vine vorba despre imaginea sa. Cântăreața se preocupă foarte mult de felul cum arată, având în garderobă unele dintre cele mai scumpe haine și accesorii. Vedeta petrece foarte mult timp la sala sport pentru a se asigura că are cea mai bună formă fizică. Cu toate că este mereu aranjată, artista nu se sfiește să posteze și imagini în care este naturală, fără machiaj.  La toate evenimentele, frumoasa blondină este machiată intens, cu ruj pe buze și blush în obraji. În vârstă de 41 ani, Anda Adam are un ten impecabil. 

„Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.”, a declarat artista.

Cântăreața este celebră și pentru pictoriale incendiare. Este cunoscut faptul că în trecut a pozat nud. De curând, frumoasa blondină a distribuit o fotografie în costum de baie. Imaginea a strâns 349 de aprecieri în doar 30 minute. Anda Adam a adoptat o poziție în care și-a scos în evidență posteriorul lucrat la sală și bustul extrem de generos.

Cum se menține în formă cântăreața?

Artista se mândrește cu felul în care arată și silueta sa. Aceasta nu se sfiește să-și expună formele voluptoase. Mereu atentă la felul cum arată, cântăreața a dezvăluit secretul siluetei sale. Vedeta a precizat că nu consumă deloc carbohidrați pentru a avea un corp de invidiat. De asemenea, alimentația sa se bazează pe proteine, în mod special carne, dar are grijă să nu fie cu grăsime. Mai mult de atât, a declarat că preferă fructele și salatele, iar la micul dejun mănâncă de fiecare dată ouă de prepeliță cu legume. O activitatea importantă ce o ajută să-și mențină silueta de invidiat este sportul. Aceasta face mișcare în fiecare zi și petrece foarte multe ore în sala de fitness.

„Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio.”, a declarat Anda Adam.

Artista este conștientă de faptul că aspectul fizic a propulsat-o în carieră, motiv pentru care are foarte multă grijă de ea. Mai mult de atât, vedeta își dorește să fie un model de urmat când vine vorba de corpul său.

Anda Adam își menține mereu urmăritorii la curent cu tot ceea ce face prin intermediul contului de Instagram. Frumoasa blondină își promovează pe rețelele de socializare și brand-ul de costume de baie. 

Adauga un comentariu