Cancan ultimă oră

Anda Adam este pregătită să devină mamă din nou! Anunțul la care fanii nu s-ar fi gândit

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam este pregătită să devină mamă din nou Anunțul la care fanii nu s-ar fi gândit
Anda Adam este o cântăreață română de muzică pop, dance și R&B

Anda Adam radiază de fericire! Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul partener de viață, iar în urmă cu doar câteva luni, aceasta a fost cerută și de soție. Nu de mult, blondina a oferit o serie de declarații despre nunta cu logodnicul ei, însă a mai făcut un anunț la care nimeni nu s-ar mai fi gândit, acela că își

dorește să devină mamă din nou.

Anda Adam: „Noi ne dorim copii”

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în toamna anului trecut de afaceristul Yosif Eudor Mohaci, în Cappadocia, atunci când partenerul ei i-a făcut o surpriză de proporții. Ei bine, în prezent, deși se gândesc la căsătorie, cei doi nu au stabilit nimic privind fericitul eveniment, însă artista spune că așteaptă să fie surprinsă, din nou, de logodnicul ei.

Cu toate acestea, Anda Adam a vorbit despre copii, dezvăluind că își dorește să devină mamă din nou și nu se gândește doar la un nou membru în familia sa, ci la doi.

„Vreau să fac și copilași, poate încă doi. Poate fac și nuntă.(…) Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând. El vrea să mi-o ”coacă” mie și eu i-o ”coc” lui cu doi copii. Noi ne dorim copii.

Evelin a zis că vrea doi, un frățior și o surioară. Gemeni a zis că vrea.(…) Dacă așa o vrea Dumnezeu, poate, cine știe, avem noroc. Ar fi ideal.”, a dezvăluit Anda Adam.

Artista nu dorește să se mute în Elveția

Logodnicul Andei Adam locuiește în Elveția, acolo unde se ocupă de gestionarea mai multor afaceri, însă cu toate acestea, cântăreața spune că nu a luat în calcul o mutare peste hotare, deoarece nu își dorește acest lucru.

„Tatăl meu este în Autralia. Mama mea e în New York. Dacă voiam să mă mut, de atât timp, eram nu că mutată și paramutată, eram cetățean al oricărui stat doream eu, pentru că aveam oportunitatea asta. Pe mine m-a ținut foarte tare legată de țară muzica mea și de ce m-aș muta acum în Elveția?!”, a spus cântăreața.

Adauga un comentariu