Cancan ultimă oră

Anda Adam și noul iubit nu se mai ascund. Cum s-au fotografiat cei doi

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam și noul iubit nu se mai ascund. Cum s-au fotografiat cei doi
Afaceristul din Cluj a postat mai multe imagini pe Instagram cu el și artista în timp ce se sărută pasional

Anda Adam și iubitul ei nu își mai ascund relația. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze incendiare în piscină, sub văzul tuturor. Avem imaginile în articol!

Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au decis să meargă pe drumuri separate. După despărțire, frumoasa artistă a apărut în brațele noului ei iubit. Inițial, Anda Adam nu a vrut să ofere nicio informație legată de viața ei personală, dar într-un final, noul bărbat din viața ei a făcut lumină.

Afaceristul din Cluj a postat mai multe imagini pe Instagram, acolo unde și Anda a încins imaginația fanilor cu ipostaze fierbinți, cu el și artista în timp ce se sărută pasional în piscină, sub văzul tuturor. Cei doi se află în prezent la mare, unde au sărbătorit începutul relației cu șampanie și multă bălăceală la piscină.

Sorin Niculescu, primele declarații după despărțire

După ce Anda Adam a fost surprinsă în brațele altui bărbat, Sorin Niculescu a fost cel care a confirmat separarea. Totodată, bărbatul a ținut să sublinieze că atât el, cât și Anda Adam vor să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu își vor „spăla rufele murdare” în public, mai ales că la mijloc este vorba despre fiica lor, Evelin.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu.

Adauga un comentariu