Cancan

Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul

Publicat: 12 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul
Cât timp a fost bolnav de noul coronavirus, în locul lui Andi Moisescu a jurizat Smiley la emisiunea de talente

Vineri, 12 februarie, o nouă ediție a emisiunii de talente de la Pro TV, în care Andi Moisescu va fi înlocuit din juriul Românii au Talent. Locul acestuia a fost luat de Smiley, care l-a lăsat ca prezentator doar pe Pavel Bartos. Această manevră a avut loc din cauza îmbolnăvirii lui Andi Moisescu cu noul coronavirus.

Smiley ajunge în postura de jurat la Românii au Talent. Vineri, 12 februarie, de la 20:30, o nouă ediție a emisiunii la Pro TV. De această dată, Smiley va sta la masa juraților Românii au Talent. Motivul? Cântărețul îl înlocuiește pe Andi Moisescu, pentru perioada în care a fost infectat cu temutul virus COVID-19.

Andi Moisescu, înlocuit din juriul Românii au Talent

Toamna trecută, Andi Moisescu a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în perioada în care se desfășurau filmările pentru sezonul 11 de la emisiunea de talente. Astfel, juratul a fost înlocuit chiar de către Smiley, care stătea de obicei în culise și aștepta concurenții. Cântărețul a dat primele declarații despre experiența de a fi jurat, alături de Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, a spus Smiley.

Și totuși, se pare că soțul Oliviei Steer va apărea și el în cel de-al 11 sezon. Însă, cât timp nu a fost putut fi prezent la filmări, Andi a urmărit evoluția concurenților de acasă.

„Românii au Talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a declarat Moisescu.

Surprize la Românii au Talent

O noutate a acestui sezon este faptul că, pentru prima oară în istoria emisiunii Românii au Talent, nu există public. Pandemia i-a făcut pe producători să fie creativi, astfel încât în spatele juraților este amplasat un panou cu leduri și imagini. Așadar, și Andi Moisescu are posibilitatea de a apărea în show, urmărind prestațiile concurenților de acasă.

O altă premieră a sezonului 11 este faptul că renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu mai face parte din echipa juriului! Locul acestuia a fost luat de Alexandra Dinu, actriță româncă și fosta soție a lui Adrian Mutu.

De remarcat că prima ediție a fost urmărită de peste 2,6 milioane de români în toată țară, iar cea de-a doua, în premieră pentru o zi de luni, a fost vizionată de de 2,5 milioane de telespectatori. Rămâne de văzut ce audiență va avea astăzi, după ce Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent, iar în locul lui apare Smiley, care în curând va deveni tătic.

Adauga un comentariu