Cancan ultimă oră

Andra a făcut marele anunț. Nimeni nu se aștepta să recunoască

Publicat: 08 aug. 2020
Andra

Andra, una dintre cele mai enigmatice vedete de la noi, a făcut, de curând, în timp ce se afla invitată în platoul unei emisiuni TV, mai multe dezvăluiri care i-au făcut pe fanii săi să se mire.

Artista a recunoscut că în ultima perioadă a căpătat niște kilograme în plus. ca să scape de ele a început să se ducă la sală.

„M-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni.

A vorbit și despre cel de-al treilea copil

După ce de curând Cătălin Măruță a declarat la Vorbește Lumea că soția sa nu este însărcinată, Andra a întărit vorbele prezentatorului de la ProTV.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme”, a mai zis ea.

Vacanță, petrecut pe meleaguri românești

Andra și Cătălin Măruță au preferat anul acesta o vacanță petrecută pe meleagurile românești. Celebrul cuplu și-a luat familia și finii, artistul Pepe și soția acestuia, Raluca, și au plecat într-un concediu bine meritat în Delta Dunării unde s-au distrat de minune alături de cei mici.

Fotografiile și filmulețele postate pe rețelele de socializare arată că cele două familii au petrecut timp de calitate la un resort de lux din Deltă alături de cei mici, fetele lui Pepe, Maria și Rosa, având o relație foarte apropiată cu copiii prezentatorului de la Pro TV, David și Eva.

Adauga un comentariu