BZI LIVE

LIVE VIDEO – Andra Botez, o cunoscută interpretă vocală, va discuta la BZI LIVE despre Atelierul de Voce pe care în conduce. Cum și când își va relua activitățile după pandemia de coronavirus? – FOTO

Publicat: 07 iun. 2020

Luni, 8 iunie, de la ora 13:00, la BZI LIVE în Maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni o avem invitată pe Andra Botez, un cunoscut interpret vocal din Iași. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre cum a afectat pandemia de coronavirus Atelierul de voce by Andra Botez pe care îl conduce, cum și-a reluat activitatea profesională și care sunt pașii pe care îi va urma de acum înainte. Totodată, Andra Botez va discuta despre concertele pe care le-a amânat din cauza pandemiei de coronavirus, despre concursurile la care a participat dar și despre un concept nou în România în ceea ce privește tehnica vocală, concept pe care ea l-a adoptat la Atelierul de Voce by Andra Botez.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu