Cancan

Andra Măruță are bonă filipineză pentru copiii ei. Cu cât o plătește pe femeia care lucrează de 10 ani pentru ei

Publicat: 16 iul. 2021
Andra Măruță bonă
Andra și Cătălin Măruță au un ajutor nesperat din partea bonei în privința copiilor

Puțină lume știa că Andra Măruță are bonă pentru copiii săi, aceasta fiind tocmai din Filipine. Mai mult, ea lucrează de 10 ani pentru familia artistei. Cum însă bona lor nu știe limba română, femeia este nevoită să se înțeleagă în engleză cu membrii familiei Măruță. Oricum, Andra și Cătălin o plătesc destul de bine pe bona angajată încă de la nașterea lui David.

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor formează una dintre cele mai iubite și apreciate familii din showbizul românesc. Părinții lui David și ai Evei excelează atât pe plan personal, dar și profesional. Și cum cei doi sunt foarte ocupați cu carierelor lor, au avut nevoie de ajutor în creșterea copiilor. Astfel, Andra Măruță a angajat o bonă în urmă cu zece ani!

Andra Măruță are bonă filipineză

Andra și Cătălin Măruță nu își cresc singuri cei doi copii, și aceasta pentru că nu au timp suficient să stea acasă, având o mulțime de proiecte. Astfel că, cei doi au angajat încă de la nașterea lui David o bonă filipineză care să-i ajute în creșterea lui. După câțiva ani, David a primit o surioară, astfel că acum bona din Filipine se ocupă de ambii copii.

Zilele trecute, Andra a filmat-o pe bonă în timp ce aceasta îi învăța pe Eva și David să facă sushi. În filmarea respectivă, femeia, pe nume Rona, apare dându-le indicații copiilor pentru a face preparatul special. „Strângi și rulezi”, îi spune bona lui David. Acesta nu știe limba română, așa că Eva și David vorbesc cu Rona în engleză.

Cătălin și Andra Măruță au adus-o pe Rona în familia lor de mai bine de 10 ani. Cuplul a îndrăgit-o pe femeie din prima, astfel că nu le-a fost greu să se atașeze unii de alții

„Am aceeași bonă din 2011, e filipineză și face deja parte din familia noastră. L-a îngrijit prima dată pe David, iar acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum”, a dezvăluit Andra Măruță.

Rona este un ajutor de nădejde și e plătită pe măsură

De cele mai multe ori, soții Măruță sunt departe de casă, când filmează pentru emisiunile de televizune pe care le pregătesc, au şedinţe foto sau merg în concerte şi turnee. Astfel, Cătălin și Andra au acasă un ajutor de nădejde, pe care se pot baza oricând. Dacă la început, când se ocupa numai de David, bona era plătită cu 1000 de euro pe lună, după ce s-a născut Eva, probabilș salariul acesteia a crescut. Deși a învățat limba română, în primii ani, bona a vorbit cu David doar în limba engleză.

„Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, a povestit un apropiat al familiei Măruță.

David Măruță le calcă pe urme părinților

David Măruță face pași uriași spre o carieră de prezentator, mai ales că deja are propria emisiune la radio! Astfel, băiatul le calcă pe urme părinților fiind atras de showbiz. La doar 10 ani, David Măruță s-a lansat deja într-o carieră de prezentator! Și chiar se pricepe, doar moștenește hazul și carisma părinților săi Andra și Cătălin Măruță. Fiul vedetelor face parte acum dintr-un proiect lansat în data de 6 mai, de postul radio Itsy Bitsy, dedicat copiilor și părinților.

Este vorba de un proiect împreună cu Asociația ADFABER, care se axează pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei. Emisiunea prezentată de David Măruță se numește „Eroii Internetului” și este distribuită pe post în fiecare zi. David nu face emisiunea de unul singur, ci are alături și o colegă pe nume Carina Dăneţiu. Dincolo de toate acestea, Andra Măruță își poate vedea liniștită de proiecte deoarece o are pe bonă care să se ocupe de copii.
Adauga un comentariu