Cancan

Este un prezentator foarte cunoscut, dar puțini știu cât încasează pentru prezentarea unui eveniment Cătălin Măruță, soțul Andrei

Publicat: 11 iul. 2021
Catalin Maruta zambeste larg de pe o canapea
Cătălin Măruță este prezentatorul de la emisunea ''La Măruță''

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de salariul colosal al lui Cătălin Măruță, cel pe care îl încasează de la Pro TV. Cu toate acestea, moderatorul mai primește bani și din Youtube, dar și de la diverse evenimente pe care le prezintă.

 

Ceea ce nu multă lume știe este faptul că soțul Andrei, Cătălin Măruță, prezintă evenimente. Așadar, dacă ai o nuntă, un botez sau o aniversare și vrei să-l aduci pe Măruță pe post de MC, trebuie să știi că tariful lui nu este deloc unul mic.

Mai exact, pentru prezentarea unui eveniment, Cătălin Măruță încasează 1.900 de euro și nu duce deloc lipsă de oferte. Este carismatic, amuzant și are cuvintele la el, așa că nu este de mirare că românii îl aleg pentru evenimentele importante din viața lor, pentru a le face de neuitat.

Ce salarii au Cătălin Măruță și Andra, la Pro TV

Unele surse au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time. Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro din astfel de evenimente, conform libertatea.ro.

Dacă prezentatorul TV ar câștiga suma de 17.000 de euro pe lună, frumoasa lui soție câștigă o sumă mult mai mare. Conform sursei citată mai sus talentata artistă ar câștiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”.

În plus, la acestea se adaugă și concertele pe care le are în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse muzicale, la 6.000 de euro.. Și… să nu uităm că anul trecut Andra a fost plătită cu 1.000 de lei pe minut la o cântare, potrivit bugetul.ro. Evident, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face.

Adauga un comentariu