Cancan

Andra Măruță recunoaște cum a ajuns fiica ei Eva să joace în „Tati part-time”. „A venit totul foarte natural”

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andra Măruță recunoaște cum a ajuns fiica ei Eva să joace în Tati part-time. A venit totul foarte natural
La doar 8 ani, Eva Măruță a debutat în actorie și a jucat în filmul „Tati part-time”

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a povestit recent cum a ajuns fiica ei Eva să joace în filmul „Tati part-time”. Reacția artistei vine după ce fetița s-a confruntat cu un imens val de critici de la internauți, deoarece nu ar fi meritat rolul. Cu toate acestea, Andra Măruță a precizat că nici ea și nici soțul ei nu au împins-o pe Eva spre actorie.

La doar 8 ani, Eva Măruță a debutat în actorie și a jucat în filmul „Tati part-time”, care s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 4 milioane de lei în prima săptămână de difuzare. Cu toate acestea, au existat multe voci care i-au contestat talentul, punând obținerea rolului pe seama influenței părinților.

Andra Măruță recunoaște cum a ajuns fiica ei Eva să joace în „Tati part-time”

Andra a dezvăluit adevărul despre cum a ajuns Eva, fiica sa și a lui Cătălin Măruță, să joace, de fapt, în filmul „Tati part-time”. Zilele trecute, întreaga familie Măruță a fost prezentă la Gala Unica. În cadrul evenimentului, Eva Măruță a fost premiată pentru filmul „Tati part-time”, iar mama sa a dezvăluit de ce a primit, de fapt, fiica sa acest rol.

După ce a jucat în primul său film, Eva Măruță are din ce în ce mai mulți fani. Micuța a fost susținută atât de familia ei, cât și de cei ce o îndrăgesc. La doar 8 ani, aceasta se comportă ca un adevărat star de cinema. Andra a dezvăluit că nici ea și nici soțul ei nu au împins-o pe Eva de la spre spre actorie.

„A venit natural, nu am îndreptat-o noi, adică… Practic, producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea aceasta. Iar scenariul a fost scris în funcție de cum au văzut-o ei. Deci, a venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat. Sigur că ea a văzut de când s-a născut – și ea, și David – televiziune, filmări, concerte… Adică au crescut văzând asta…”, a spus Andra.

Cum petrece Paștele familia Măruță

De Paște, familia Măruță va pleca din București pentru câteva zile de relaxare, departe de agitația orașului.

„De Paște cred că vom pleca pentru câteva zile să ne odihnim puțin, pentru că, după aceea, începem iarăși școala, emisiunea, evenimentele, live-urile de la Românii au talent”, a mai spus Andra Măruță.

Comentarii
  • Daca lucrezi pt. Antena 1 si Protv. copiii tai, dar si cumnatul trebuie promovati. De retinut ca ANDRA are o facultate ,,Spiru Haret” in pedagogie muzicala, ceea ce i da dreptul sa contrazica la ,,Romanii au talent”, un profesor universitar cu 42 de ani vechime, conservator la Iasi, asupra unei modalitati de interpretare a doinei dintr-o regiune!!! Succesuri!!!

Adauga un comentariu