Cancan

Andra şi Cătălin Măruţă, detalii intime. Cum a fost cucerită cântăreaţă

Publicat: 12 aug. 2020
Andra şi Cătălin Măruţa, detalii intime. Cum a fost cucerită cântăreaţă
Andra şi Cătălin Măruţa

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul din cele mai iubite cupluri din România. De curând cântăreaţa le-a povestit fanilor despre cum a fost cucerită de către prezentatorul TV. Fiecare din cei doi se bucura de succes în breasla în care îşi desfăşoară activitatea. Au un mariaj frumos şi sunt iubiţi de foarte mulţi romani.

Andra este cu adevărat o femeie fericită. Având o carieră de succes, un soţ iubitor şi doi copii superbi, artista le-a dezvăluit fanilor cum a cucerit-o Cătălin Măruţa.

Andra şi Cătălin Măruţă, o famile de invidiat

S-au cunoscut în cadrul emisiunii matinale pe care o prezenta Cătălin Măruță la TVR. La început Andra nu era deloc atrasă de cel care avea să-i devină soț. La acea vreme prezentatorul TV avea părul lung şi nu era chiar pe placul cântăreţei.

După ce Cătălin Măruță și-a schimbat look-ul… Andra a început să îl privească cu alți ochi!

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Cu cine s-a iubit Andra înainte să se mărite cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, se iubesc și se sprijină necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță.

În anul 2008, pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță au ajuns în fața altarului. Înainte de relația cu prezentatorul TV, artista a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru.

Cel cu care s-a iubit Andra timp de doi ani și jumătate este Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove.

”Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea să câştige locul ÎI la secţiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

Andra şi Cătălin Măruţă au vorbit despre al treilea copil

După ce de curând Cătălin Măruță a declarat la Vorbește Lumea că soția să nu este însărcinată, Andra a întărit vorbele prezentatorului de la ProTV.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme”, a mai zis ea.

Andra și Cătălin Măruță au preferat anul acesta o vacanță petrecută pe meleagurile românești. Celebrul cuplu și-a luat familia și finii, artistul Pepe și soția acestuia, Raluca, și au plecat într-un concediu bine meritat în Delta Dunării unde au avut parte de un timp de calitate.

Adauga un comentariu