Cancan

Andra Trandaș, extrem de fericită de când a devenit mămică. “E ca un drog”

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra Trandaș extrem de fericită de când a devenit mămică. E ca un drog
Andra Trandaș a nascut

Andra Trandaș este extrem de fericită după ce a devenit mămică în a doua zi de Crăciun. Vedeta a dat naștere unei fetițe extrem de sănătoase pe care o va boteza cu numele Eva. Prezentatoarea TV se simte acum extrem de împlinită și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

Pe 26 decembrie, tânăra a adus pe lume o fetiță, care a primit notă maximă la naștere.

Andra Trandaș, o mămică în al nouălea cer

Andra Trandaș, fosta prezentatoare TV, simte că a ajuns în Rai, mărturisind că a uitat de toate problemele.

“E ca un drog, e ceva ce n-am mai simțit niciodată. E o dragoste și o putere, nici oboseala nu o mai simt. Nimic nu mai contează. Toate problemele alea ‘cine, ce a zis’ nu mai există”, a spus Andra Trandaș, la Antena Stars.

Micuța Eva a venit pe lume la 41 de săptămâni, prin cezariană, în condițiile în care Andra Trandaș și-ar fi dorit să nască natural. Însă este mulțumită că totul a decurs perfect și că fetița este sănătoasă. Recunoaște, însă, că a avut un travaliu greu.

“Mă recuperez foarte repede, sunt foarte bine. A fost totul foarte ușor, sarcina ușoară, acum recuperarea este foarte ușoară, ea e foarte cuminte. Am stat 41 de săptămâni și am încercat natural, dar după patru ore de travaliu greu a trebuit să fac cezariană, pentru că nu aș fi putut să nasc natural, aș fi chinuit-o foarte mult pe ea”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Cine a ales numele fetiței sale

Numele fetiței născute de Andra Trandaș nu a fost ales de fosta prezentatoare tv. Iubitul acesteia a fost cel care a optat ca fetița să fie trecută în certificatul de naștere Eva.

“Iubitul meu a ales numele. Mi-a plăcut din prima, îmi place foarte mult Eva. Nu aveam eu o idee anume, dar el a spus „eu simt și-mi doresc să fie Eva și Eva îi vom spune”, a spus Andra Trandaș.

Andra Trandaș, relație tumultuoasă cu Andrei Oprea

În trecut, frumoasa vedetă a avut o relație cu Andrei Oprea, fiul patronului de la BGS. Aceștia au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori.

Deși au trecut prin mai multe despărțiri, apropiații îi vedeau ca și casatarotiti. Cu toate acestea, relația celor doi a ajuns la final, iar pe 26 decembrie 2021, Andra Trandaș a adus pe lume o fetiță, care a primit notă maximă la naștere.

Roxana Vancea a născut și ea un băiețel

Roxana Vancea a adus pe lume un băiețel de 51 de centimentri și 3,200 kilograme, la jumătatea lunii noiembrie. Vedeta a născut la Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din București, acolo unde doctorii au avut grijă ca venirea pe lume a băiețelului ei să fie una lipsită de probleme.

„Mă simt foarte bine, mă refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3,200 kg și 51 cm și a luat nota 10.

Suntem fericiți, abia aștept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.”, a declarat la acea vreme Roxana Vancea.

Andra Trandaș și Roxana Vancea sunte cele mai proaspete și fericite mămici din showbizul românesc, iar faptul că au ajuns să aibă acum un copil le-a făcut viața mai frumoasă.

Adauga un comentariu