Cancan ultimă oră

Andra Volos nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: „În cinstea fostului!”

Publicat: 16 ian. 2021
Andra Volos
Andra Volos nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu

Andra Voloș pare că încă nu l-a uitat pe acesta dovada fiind chiar ultimul mesaj transmis fanilor săi. Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos, s-a afișat recent cu o nouă iubită și susține că relația cu fosta concurenta de la „Puterea dragostei” s-a terminat.

Fostul iubit al Andrei Volos a trecut peste despărțire și acum este mai fericit ca niciodată.

Andra Volos, mesaj pentru Bogdan Mocanu

Povestea Andrei Volos cu Bogdan Mocanu a început la Puterea Dragostei și a continuat și a mai continuat o perioadă și în afara casei iubirii. Relația lor a fost plină de controverse, având loc mai multe despărțiri și împăcări.

Relația lor a trecut la un alt nivel când s-au mutat împreună, însă lucrurile nu au funcționat în cazul lor și s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Cel puțin asta susține Bogdan Mocanu, care acum și-a refăcut viața în brațele altei femei.

Bogdan Mocanu, cu o nouă iubită

Relația celor doi a trecut la un alt nivel când s-au mutat împreună, însă lucrurile nu au funcționat în cazul lor și s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Cel puțin asta susține Bogdan Mocanu, care acum și-a refăcut viața în brațele altei femei.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat pe rețelele de socializare la braț cu actuala sa parteneră. Chiar dacă a ales să nu facă public numele acesteia, se pare că Bogdan Mocanu este extrem de fericit cu noua lui iubită, în brațele căreia și-a găsit liniștea.

Bogdan Mocanu: „Nu mai sunt singur“

La rândul ei, nici Andra Voloș nu a dat vreun semn că și-ar dori să se împace cu fostul partener. Totuși, se pare că nici nu l-a uitat de tot, dat fiind că încă îi mai transmite mesaje.

„Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens. Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună“, a transmis Bogdan Mocanu.

Ultima dată, Andra a postat un video în timp ce servea un pahar de băutură și a transmis „În cinstea fostului”, mesajul fiind cel mai probabil pentru fostul partener.

Andra Volos și Mircea Eremia un posibil cuplu

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Mircea Eremia au fost surprinși împreună, de mai multe ori. S-a zvonit că cei doi ar fi într-o relație, însă nu au confirmat nici infirmat acest zvon, până acum. Volos și fratele Alinei Eremia au colaborat împreună și pe plan profesional. Cei doi au scos împreună o melodie.

Rămâne de văzut dacă Andra Volos va forma un cuplu oficial cu Mircea Eremia. Până atunci, bruneta a transmis că este singură, în prag de sărbători.

De ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Despărțirea dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu a devenit clară, motivul real al despărțirii celor doi fiind de fapt relația brunetei cu Dan Bilzerian.

Pentru că în ultima vreme, bruneta s-a pozat în ipostaze din ce în ce mai… sexy, unele dintre ele fiind și pe iahtul afaceristului, mută lume s-a întrebat dacă între ea și Dan Bilzerian nu s-a înfiripat ceva.

Andra Voloș a dezvăluit că nu l-a cunoscut niciodată personal pe Dan Bilzerian, însă după ce și-a făcut câteva fotografii pe iahtul lui și l-a etichetat pe contul său de socializare, miliardarul a început să îi dea like-uri, ulterior fiind contactată de echipa lui pentru a face parte din „gașca” de bombe sexy a afaceristului.

Adauga un comentariu