Cancan ultimă oră

Andra Volos și Lele se pregătesc pentru căsătorie și botezul fiicei lor! Artistul a dat vestea și despre al doilea copil: „Poate vine și un băiat, să dea Dumnezeu”

Publicat: 20 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra Volos și Lele se pregătesc pentru căsătorie și botezul fiicei lor Artistul a dat vestea și despre al doilea copil Poate vine și un băiat să dea Dumnezeu
Andra Volos și Lele formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc

Andra Volos și Lele trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au vorbit cu emoție despre cea mai frumoasă zi din viața lor. Cei doi au stabilit deja data la care își vor boteza fetița și vor spune marele „DA”!

Andra Volos și Lele traversează în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi se iubesc mai mult pe zi ce trece, iar relația lor devine din ce în ce mai sudată, mai ales de când a apărut pe lume micuța Kim. Mai mult decât atât, cântărețul de manele și frumoasa șatenă se pregătesc intens pentru ziua în care vor spune marele „DA” și momentul în care fiica lor va fi botezată. În cadrul unui interviu televizat, artistul a vorbit despre aceste evenimente și a dat de înțeles că ambele vor avea loc în aceeași zi.

Andra Volos și Lele, pregătiri intense pentru căsătorie și botezul fiicei lor

Frumoasa șatenă a devenit mămică pentru prima dată la finalul lunii noiembrie, iar de atunci viața ei și a cântărețului de manele s-a schimbat radical. Artistul a vorbit acum despre botezul fetiței sale și a precizat faptul că deja au început să se pregătească cum se cuvine pentru ziua în care minunea lor va fi creștinată.

Se pare că fericitul eveniment va avea loc în luna iulie și va fi unul de-a dreptul spectaculos.

„Vine și botezul. Am stabilit deja când îl vom face, în luna iulie. O să fie foarte frumos, am pregătit multe lucruri pentru botezul lui Kim. Andra o să se ocupe de acest eveniment, să facă ce vrea ea. Am început să ne pregătim.”, a mărturisit Lele, în cadrul unui interviu televizat.

Pe lângă faptul că își vor creștina fetița, cei doi iubiți sunt hotărâți să spună și marele „DA”, în fața ofițerului de stare civilă.

Astfel, aceștia au stabilit deja să facă un eveniment dublu, la care vor participa nu mai puțin de 1.000 de persoane. Deși au plănuit cununia în aceeași zi, cântărețul mărturisește că nu este exclus să ajungă și în fața altarului cu aleasa inimii sale.

„Încă nu ne-am gândit să facem undeva afară, nu într-o încăpere. Nu ne-am decis (nr. locația evenimentului). O să avem aproximativ 1.000 de invitați. Încă nu am decis locația, cât de curând va fi.

Asta avem în plan, o să facem sigur și cununia. Poate o vrea Dumnezeu să facem și nunta, dar cununia da. Noi sperăm să facem nunta cu totul. Facem și cununia și tot. Va fi surpriză inelul. Ne dorim amândoi.”, a mai spus solistul, în cadrul interviului.

Cântărețul își dorește să devină tată pentru a treia oară: „Poate vine și un băiat”

Lele a devenit tată pentru prima dată în urmă cu mai mulți ani, atunci când a apărut pe lume Antonia, fiica lui din fosta relație. Astfel, în prezent, se bucură de cele două fetițe ale sale și face tot posibilul să nu le lipsească nimic. Cu toate acestea, artistul recunoaște că își mai dorește un copil, însă de data aceasta vrea neapărat să fie un băiețel care să-i ducă numele mai departe.

„Poate vine și un băiat, să dea Dumnezeu. Eu îmi doresc din toată inima mea un băiat, dar se pare că fac doar fete. Eu am în plan, că îmi doresc un băiat.”, a mai spus îndrăgitul cântăreț de manele, în cadrul interviului.

Cât despre nașii fiicei sale, acesta a mărturisit că va fi doar o pereche și că sunt oameni foarte apropiați familiei. Acestea fiind spuse, cântărețul și viitoarea lui soție și-au dorit foarte mult ca cei care o vor purta în brațe pe micuța lor să fie prieteni buni și de încredere.

„Nașii vor fi niște prieteni de familie. O singur o pereche de nași va fi. Am considerat să punem pe cineva aproape nouă, așa ni se pare bine.”, a mai spus Lele, în cadrul emisiunii televizate.

Adauga un comentariu