Actualitate

Andreea Antonescu a ales un nume potrivit pentru cea de-a doua fetiță. „O reprezintă și o caracterizează”

Publicat: 07 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu a ales un nume potrivit pentru cea de-a doua fetiță. O reprezintă și o caracterizează
Andreea Antonescu se descurcă mult mai ușor acum, cu cea de-a doua fetiță

Andreea Antonescu a ales deja un nume pentru cea de-a doua fetiță, însă a precizat că încă nu vrea să-l dezvăluie. Fosta componentă a trupei Andre recunoaște că îi este mult mai ușor acum, la al doilea copil. Mai mult, Andreea Antonescu spune că a luat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, cu mult mai puțin decât la nașterea Siennei.

Andreea Antonescu este și mai fericită de când a devenit mamă pentru a doua oară. Cântăreața a povestit pentru Click cât de încântată a fost Sienna când a venit pe lume surioara ei. Mai mult, vedeta se pregătește și pentru botez, care va avea loc în primăvara acestui an.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a ales un nume potrivit pentru fetiță

Andreea Antonescu este încântată de fiica sa și nu poate sta departe de ea nicio clipă. Chiar dacă momentan nu a dezvăluit ce nume a ales pentru cea de-a doua fiică, jumătatea trupei Andre susține că e un nume care o reprezintă foarte bine pe micuță.

„Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! L-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost”, dezvăluie Andreea Antonescu.

Vedeta mai susține că nu se teme să aibă singură grijă de fetița cea mică, pentru că deja are experiență cu Sienna. Artista recunoaște că este mult mai ușor la al doilea copil, pentru că deja știe cum stau lucrurile acum.

„Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte 5 ore, sunt nopți în care mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba și de maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil”, a mai spus vedeta.

Cât despre Sienna, aceasta este foarte încântată de sora ei și își dorește să o vadă mereu. Fata cea mare a Andreei Antonescu s-a mutat pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a dorit să studieze.

Cât a luat în greutate la cea de-a doua sarcină

Andreea Antonescu se consideră o norocoasă deoarece a luat doar 9 kilograme în greutate în timpul sarcinii. În plus, ea a revenit la stilul de viață sănătos de dinainte și a reușit deja să își recapete silueta.

„Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic. Într-adevăr, nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani”, a precizat Andreea Antonescu.

 

Adauga un comentariu