Actualitate

Andreea Antonescu a făcut publice primele imagini cu cea de-a doua fiică. Ce nume are micuța

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu a făcut publice primele imagini cu cea de-a doua fiică. Ce nume are micuța
Andreea Antonescu i-a arătat chipul celei de-a doua fiice dar totodată a dezvăluit și ce nume are

Andreea Antonescu a făcut publice primele imagini cu cea de-a doua fiică, grație unui pictorial prezentat în revista VIVA din aprilie. Cu această ocazie, artista a oferit un amplu interviu în care a dezvăluit ce nume are fetița ei și a lui Victor Vrînceanu. Totodată, Andreea Antonescu a mai povestit și despre ce schgimbări au avut loc în viața ei în ultima perioadă.

Grație numărului din aprilie al revistei VIVA, putem vedea imagini inedite cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Artista a oferit un interviu emoționant în care dezvăluie cum se descurcă în rolul de mamă. Reamintim că pe 19 decembrie, vedeta a născut cel de-al doilea copil al ei, din relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu. În plus, cu această ocazie, s-a aflat și unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale artiste, și anume prenumele pentru micuța ei!

Andreea Antonescu a făcut publice primele imagini cu cea de-a doua fiică

Anul trecut se anunța o perioadă extrem de frumoasă în viața Andreei Antonescu. Aceasta a finalizat divorțul de Traian Spak, tatăl Siennei, fiica sa ce mare. Era într-o relație cu jurnalistul Victor Vrînceanu, din care a rezultat cel de-al doilea ei copil. În plus, a participat la America Express cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan, ajungând chiar în finală.

Artista în vârstă de 40 de ani este împăcată cu viața ei, chiar dacă de curând au intervenit unele schimbări. Astfel, recent s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu tatăl celei de-a doua fetițe, care a venit pe lume pe 19 decembrie. Și dacă până acum chipul micuței fusese văzut doar de către cei din familie, Andreea Antonescu a decis să facă publice primele imagini cu cea de-a doua fiică. Acestea sunt vedetele pictorialului din revista VIVA de aprilie.

„Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat. Din păcate, adorm destul de târziu seara, iar la 7 dimineața suntem amândouă cu ochii mari, dar nu mă plâng.

Iar Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop. Îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe. Își dorește mult să o protejeze, e mândră că are o surioară mică”, a povestit Andreea Antonescu în interviul pentru VIVA.

Ce nume are fiica cea mică a Andreei Antonescu

Cu toate că au trecut mai bine de trei luni de la nașterea fetiței, părinții ei au păstrat secret, până acum, numele acesteia. Și totuși, odată cu pictorialul și interviul amintit, artista a dezvăluit care sunt prenumele alese pentru cea de-a doua fiică. Astfel, ea a păstrat caracteristica ce le era comună până acum ei și fiicei celei mari. Și ne referim aici la inițială identică pentru nume și prenume. Așadar, după Andreea Antonescu și Sienna Spak, în familie a venit Venice Victoria Vrînceanu.

„Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles, că ea este victoria mea din «America Express»”, s-a destăinuit Andreea Antonescu.

Adauga un comentariu