Cancan

Andreea Antonescu, apariții sexy pe Instagram. De ce a ajuns la divorț focoasa artistă

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu apariții sexy pe Instagram. De ce a ajuns la divorț focoasa artistă
Andreea Antonescu s-a fotografiat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, Andreea Antonescu, și-a surprins recent fanii cu apariții sexy pe Instagram. Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze care i-au pus în evidență formele perfecte. Aparițiile frumoasei Andreea Antonescu sunt de fiecare dată remarcate, însă de această dată a pus pe jar inimile bărbaților. Dincolo de celebritate, aceasta a avut parte de un trecut amoros tumultuos. Iată de ce a ajuns la divorț focoasa artistă și ce spune aceasta despre tatăl fetiței ei superbe.

Andreea Antonescu, sexy și provocatoare pe Instagram

Focoasa Andreea Antonescu a postat recent pe rețelele de socializare fotografii în ținute extrem de sexy. Cu un fizic de invidiat, cântăreața și-a surprins admiratorii din mediul online cu ipostaze provocatoare. Aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Mai mult, artista a recunoscut că a pozat nud, fiind mândră de corpul ei fără cusur. 

O altă vedetă care a pozat nud la începutul carierei este prezentatoarea Gabriela Cristea. Aceasta a făcut furori cu pictorialul incendiar, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.

Andreea Antonescu a postat fotografii sexy din vacanța exotică de care s-a bucurat recent, iar aparițiile incendiare au fost extrem de apreciate de internauți. 

Frumoasa cântăreață a precizat că este norocoasă deoarece nu a avut probleme cu kilogramele în plus nici după naștere, păstrându-și aceeași greutate și siluetă perfectă. 

Andreea Antonescu a mărturisit cum se menține în formă și la ce trucuri de frumusețe apelează.

,,Am 47 de kg și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos! Am renunțat la dulciuri, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun!”, a declarat aceasta.

În ceea ce privește operațiile estetice, vedeta a precizat că este de acord cu acestea și nu ar ezita să apeleze la ajutorul esteticienilor dacă va simți nevoia.

,,Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine!”, a recunoscut focoasa artistă.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton, care a surprins cu apariții incendiare pe Instagram este Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Laurențiu Reghemcampf a ajuns în atenția publicului după ce și-a asumat relația cu celebrul antrenor. 

O apariție sexy în mediul online este și cântăreața Raluka. Aceasta a făcut furori pe rețelele de socializare cu ținutele provocatoare și formele fizice de invidiat.

De ce a divorțat artista de tatăl fetiței ei

Andreea Antonescu a trecut prin mai multe povești de dragoste tumultoase. Celebra cântăreață a avut o căsnicie controversată alături de Traian Spak, iar după mai multe certuri și împăcări cei doi au ajuns la divorț. Vedeta a vorbit despre mariajul ei, dar și care au fost motivele care au dus la separarea definitivă de partenerul ei de viață.

„Sunt prea tolerantă, nu știu dacă am acordat prea multe șanse, dar am mers pe mâna lui. Când știam că feelingul, instinctul meu îmi spune cu totul și cu totul altceva.

Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi.

Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat. Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap. Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială.”, a precizat vedeta.

În prezent, Andreea Antonescu păstrează legătura cu fostul soț de dragul fiicei lor, Sienna.

,,Decât să fim doi oameni triști într-o relație prefer să fim doi oameni fericiți care sunt prieteni și care știu ce scop au în această viață: Sienna. Noi ne înțelegem foarte bine în continuare.”, a mai declarat artista.

Andreea Antonescu s-a fotografiat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Focoasa artistă a făcut furori cu ținutele provocatoare, spre încântarea internauților. Cântăreața se bucură de succes și de aprecierea publicului, având parte de împliniri pe plan profesional și personal.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu