Cancan ultimă oră

Andreea Antonescu divorțează! Gestul de necrezut făcut de fostul soț, Traian Spak, după ce a aflat că artista e însărcinată

Publicat: 16 aug. 2022
Andreea Antonescu
Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak!

Andreea Antonescu divorțează! Artista va fi, din nou, o femeie liberă, căci se va separa și în acte de soțul ei, Traian Spak, de care e despărțită de mai bine de patru ani. Celebra cântăreață este însărcinată în patru luni cu prezentatorul TV Victor Vrînceanu.

De opt luni, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrînceanu, iar cei doi urmează să devină și părinți. Până să-l cunoască pe celebrul jurnalist, artista a avut o perioadă zbuciumată, cu tentative de relații eșuate, după despărțirea de neoficială de soțul ei, Traian Spak. Când credea că dragostea în cazul ei nu mai există, iată că viața i-a făcut o surpriză.

Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak!

Vorba multă, sărăcia omului, așa că vă spunem rapid noutățile din viața cântăreței. Am aflat noi, din surse sigure, că Andreea Antonescu și Traian Spak au ajuns la o înțelegere, având în vedere că vedeta trebuie să nască în cinci luni, iar divorțul pe care-l amână de câțiva ani se va concretiza.

Traian Spak face un gest de zile mari pentru artistă, gravidă în patru luni. Omul de afaceri, stabilit în State, vine în România ca să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui, anume numele lui Victor Vrînceanu. Andreea Antonescu și fostul soț au o relație foarte bună de prietenie, mai ales că au fost mulți ani împreună și o au pe Sienna, fiica lor de 11 ani.

Andreea Antonescu pregătea demult terenul divorțului

Andreea Antonescu, cunoscută ca fiind jumătatea trupei Andre, s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011, iar în urmă cu patru ani au renunțat la mariaj, nu și la acte. Vedeta s-a întors în țară, a încercat să-și refacă viața, însă nu a găsit persoana potrivită.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru Click!.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu așteaptă un copil

Andreea Antonescu a făcut marele anunț duminică seara: este însărcinată pentru a doua oară. În plus, solista a dezvăluit și numele iubitului ei, tatăl copilului, dar a publicat și o poză superbă, cu burtica. Felicitările au curs pe Internet, însă acum toată lumea se întreabă cine este Victor Vrînceanu, bărbatul care i-a furat inima Andreei Antonescu.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.
Adauga un comentariu