Actualitate

Andreea Antonescu, în rochie de mireasă la o lună de la despărțire. Anunțul neașteptat făcut de artistă

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o lună de la despărțire. Anunțul neașteptat făcut de artistă
Andreea Antonescu va defila în rochie de mireasă la un târg de nunți

Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei Andre, s-a pozat recent în rochie de mireasă, surprinzând pe toată lumea. Și aceasta deoarece în urmă cu o lună ea anunța că s-a despărțit de iubitul ei, Victor Vrînceanu, cu care are o fetiță. Oricum, Andreea Antonescu a explicat mai apoi că nu urmează să facă marele pas, ci va defila la un târg de nunți.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Se bucură de un succes enorm în rândul iubitorilor de muzică, după o carieră lungă. A început cu trupa Andre, iar acum face furori ori de câte ori apare pe sticlă. De data aceasta, i-a luat pe toți prin surprindere după ce s-a pozat în rochie de mireasă!

Andreea Antonescu, în rochie de mireasă la o lună de la despărțire

Andreea Antonescu continuă să surprindă cu fiecare apariție. Nu mai este un secret faptul că artista are o viață sentimentală cu suișuri și coborâșuri. Cântăreața s-a despărțit de tatăl fetiței ei Venice Victoria, considerând că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri diferite. Andreea și-a văzut de viață, se bucură în continuare de micuța ei și își vede de proiecte. La mai bine de o lună de când i-a spus „adio” fostului ei partener, fosta concurentă de la America Express radiază de fericire.

Andreea Antonescu este foarte activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii ei, cu toate activitățile din viața de zi cu zi. De data aceasta, artista i-a lăsat pe toți mască după ce și-a făcut apariția în rochie de mireasă. Fanii sunt în delir, după ce au văzut-o pe cântăreață foarte fericită, în rochie albă. Ei bine, să nu se interpreteze lucrurile, membra trupei Andre a dat cărțile pe față și a explicat motivul pentru care a apărut așa, în fața tuturor. Astfel, Andreea Antonescu nu se pregătește să facă marele pas, ci să defileze la un târg de nunți.

„Eu zic doar atât: să nu tragem concluzii pripite! În câteva zile sau… le zicem acum? Este doar de probă, nimic altceva. E superbă rochița, chiar este… Și vorba aceea, femeie fiind, câteodată nehotărâtă, hotărâtă când e cazul, dar acum ușor nehotărâtă, nu-mi dau seama: care-i mai drăguță, prima sau a doua? Dați-mi și mie o părere că nu știu”, a spus vedeta, pe pagina ei de Instagram.

Le-a prezentat-o fanilor pe micuța ei

Anul trecut a fost o perioadă extrem de frumoasă în viața Andreei Antonescu. Aceasta a finalizat divorțul de Traian Spak, tatăl Siennei, fiica sa ce mare și avea o relație stabilă cu Victor Vrînceanu, din care a rezultat cel de-al doilea ei copil. Mai mult, a participat la America Express cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan, ajungând chiar în finală.

Artista în vârstă de 40 de ani este împăcată cu viața ei, chiar dacă de curând au intervenit unele schimbări. Astfel, în urmă cu o luină și ceva s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu tatăl celei de-a doua fetițe, care a venit pe lume pe 19 decembrie. Și dacă până acum chipul micuței fusese văzut doar de către cei din familie, Andreea Antonescu a decis să facă publice primele imagini cu cea de-a doua fiică.

„Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat. Din păcate, adorm destul de târziu seara, iar la 7 dimineața suntem amândouă cu ochii mari, dar nu mă plâng”, a spus Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu