Actualitate

Andreea Antonescu, vizitată de fiica ei, Sienna. Aceasta a vrut neapărat să-și cunoască surioara

Publicat: 22 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu vizitată de fiica ei Sienna. Aceasta a vrut neapărat să-și cunoască surioara
La scurt timp după ce a născut, Andreea Antonescu a fost vizitată de mama și fiica ei

Andreea Antonescu, care a adus pe lume o fetiță la începutul săptămânii, a fost vizitată de fiica ei, Sienna, la clinica privată în care se află. Fata în vârstă de 11 ani a artistei a venit tocmai din America, unde locuiește cu bunica maternă. Pentru Andreea Antonescu a fost o reală surpriză, deoarece nu se aștepta la una ca asta.

Andreea Antonescu, vizitată de fiica ei, Sienna

La scurt timp după naștere, Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză de proporții. Artista se află încă în spital, după ce zilele trecute a adus pe lume o fetiță. Cântăreața a fost vizitată de către fiica ei mai mare, Sienna, în vârstă de 11 ani. Fetița, care locuiește în Statele Unite ale Americii cu bunica sa maternă, a venit să își cunoască surioara. Sienna, fetița pe care Andreea Antonescu o are cu fostul ei soț Traian Spak, a mers la spital însoțită de mama artistei. Cântăreața a postat pe InstaStory câteva imagini de la vizita primită de la fiica ei mai mare.

„Mi-au venit fetele fără ca eu să știu”, a scris Andreea Antonescu alături de o imagine în care apare împreună cu Sienna și cu mama ei, Mioara Antonescu.

A fost cu adevărat o surpriză pentru Andreea, întrucât fiica și mama ei nu locuiesc în România, ci în Statele Unite ale Americii, unde Sienna merge la școală. Tot în America locuiește și Traian Spak, tatăl fetiței, de care artista a divorțat în urmă cu câteva luni. La spital, Andreea a mai fost vizitată de fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, care a venit însoțită de cele două fiice ale sale, Ella și Clara.

Arista a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a devenit din nou mamă. Cântăreața a dat vestea cea mare la scurt timp după venirea pe lume a micuței sale. Bebelușa, care s-a născut pe 19 decembrie, este fiica Andreei și a jurnalistului Victor Vrînceanu.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a născut.

Adauga un comentariu