Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, a doua escapadă cu iubitul! Ce făcea George Burcea în tot acest timp

Publicat: 29 iul. 2020

Andreea Bălan, a doua escapadă cu iubitul! Ce făcea George Burcea? Petrecea timp de calitate cu Ella și Clara! Andreea Bălan pare mai îndrăgostită ca niciodată de noul ei iubit, Tiberiu! Blondina este în plin divorț de încă soțul ei, actorul George Burcea, cu care are două fetițe, pe Ella și Clara, însă, abia așteaptă să se încheie ca să-și poată trăi povestea de iubire alături de cel care a reușit să o cucerească și să treacă mai ușor peste suferință.

Relația dintre cei doi pare însă una destul de serioasă! După ce a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în brațele lui, sărutându-se, pe plajă în Vama Veche, în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce Burcea petrecea timp cu micuțele lor, acum, se pare, că blondina a “fugit” într-o nouă escapadă cu Tiberiu, sau cel puțin așa reiese din postările de pe paginile lor de socializare. Cei doi și-au postat pe conturi o imagine cu un lac superb în care se oglindea cerul, iar fanii au și început să le scrie comentarii în care să-i întrebe unde au plecat împreună. Unii au constatat imediat că fotografiile sunt extrem de asemănătoare: “Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută”.

De partea cealaltă, George Burcea posta pe story imagini și filmulețe cu micuțele Ella și Clara în timp ce se jucau sau se bălăceau în apă cu rățuștele! Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni și sunt în plin proces de divorț. Cei doi au împreună 2 fetițe, Ella și Clara.

Andreea Bălan, despre viața de după George Burcea

Andreea Bălan pare să fi găsit fericirea la puțin timp după ce a divorțat de soțul ei. Cântăreața l-a cunoscut pe George Burcea în 2014 și căsătorit în 2017, pe o plajă din California.

Vedeta a făcut faimoasa provocare de pe Interne, ”AM/N-AM”, cu Amna, în urmă cu două zile. Astfel, Andreea a dezvăluit câteva secrete din viața sa personală, intens comentată în aceste zile, după ce a fost surprinsă în tandrețuri, la mare, alături de un alt bărbat.

„După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care, dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai stai să plângi! De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: – Ah, dar trebuia să sufere mai mult- Așa e lumea”, a spus Andreea Bălan.

Dar, se pare că acele clipe au trecut, iar recent a fost fotografiată în Vama Veche, în brațele unui bărbat, semn că iubește din nou și că, așa cum a spus chiar artista în vlogul său, există viață după divorț.

Comportamentul lui se schimbase

Discuțiile dintre Andreea și George au apărut în decembrie, când Andreea a observat o schimbare în comportamentul soțului ei, povestește solista.

„Comportamentul lui s-a schimbat din diferite motive. La un moment dat mi-a zis că la umbra unui copac nu crește nimic și de aceea am făcut și postarea aceea pe Facebook. Și m-am gândit ce vină am eu că sunt o femeie puternică?! Pe lângă muzică, eu mi-am dorit foarte mult o familie. Dacă eram axată pe carieră nu făceam doi copii sau nu eram cu el, nu făceam nunta”, declara Andreea Bălan, la ”XNS”, imediat după ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit acum 5 luni și își văd separat de vieților lor, cea mai prețioasă legătură care îi aduce împreună fiind fiicele lor, Ella Maya și Clara Maria. Procesul de divorț se află în prezent la Judecătoria Buftea.

Adauga un comentariu