Actualitate

Andreea Bălan are o avere de toată frumusețea. Cu ce proprietăți și mașini de lux se laudă finalista „America Express”

Publicat: 27 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan are o avere de toată frumusețea. Cu ce proprietăți și mașini de lux se laudă finalista America Express
Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, având în spate o carieră de aproape 30 de ani

Andreea Bălan a reușit să strângă o avere frumușică până la vârsta de 38 de ani și nici nu-i de mirare dată fiind celebritatea ei. Aceasta are în spate o carieră impresionantă, debutul ei artistic având loc în urmă cu aproape 30 de ani. Astfel, în prezent, Andreea Bălan culege roadele muncii depuse și nu poate decât să mse bucure de viață.

Andreea Bălan, finalista de la „America Express”, este urmărită de un public numeros, de ani de zile. Cântăreața în vârstă de 38 de ani are două fetițe și o carieră impresionantă în lumea artistică. De-a lungul anilor, artista a reușit să strângă o avere consistentă. Iată mai jos, în articol, detalii.

Andreea Bălan are o carieră solidă

Andreea Bălan și-a început cariera în lumea artistică în anul 1994, apoi, la doi ani distanță, și-a lansat albumul „Amețiți de fum”. Între 1998 și 2002, cântăreața a activat în cadrul trupei Andre, formație care a lansat, de-a lungul anilor, nu mai puțin de șapte albume. La fiecare apariție pe care a avut-o pe scenă, alături de colega ei de trupă, Andreea Antonescu, a reușit să influențeze moda adolescentină a vremii.

În anul 2002, trupa a primit patru discuri de platină și unul de aur, având în vedere că s-au vândut nu mai puțin de 1,5 milioane de albume. Apoi, după ce trupa s-a destrămat, Andreea Bălan avea să lanseze primul ei album solo. Andreea Bălan a lansat, până în 2007, alte cinci albume și 20 de videoclipuri.

Andreea Bălan a strâns o avere frumușică

Ținând cont de celebritatea ei, nici nu-i de mirare că artista a reușit să acumuleze o avere impresionantă. În plus, odată cu participarea la „Dansez pentru tine”, clasându-se pe primul loc, Andreea Bălan a avut o vizibilitate și mai mare. Chiar dacă viața nu i-a fost mereu „roz”, cântăreața a făcut tot posibilul să își permită orice. Munca făcută cu pasiune a ajutat-o să câștige sume importante de bani.

Pe lângă prezența sa în diverse show-uri și accentul pe care l-a pus pe latura profesională, vedeta de la Antena 1 și-a făcut o familie. Deși a divorțat de fostul ei partener alături de care are doi copii, artista nu se poate arăta nemulțumită de situația financiară. După separarea legală și partaj, Andreea Bălan a rămas cu o locuință care s-ar situa la un preț aproximativ de jumătate de milion de euro, un apartament evaluat la 100.000 de euro și o altă casă în valoare de 90.000 de euro.

De asemenea, pe lângă toate aceste bunuri, Andreea Bălan mai deținde și trei mașini de lux. În plus, are câștiguri considerabile și din prestațiile artistice de la evenimente și concerte. Astfel, și conturile artistei sunt pe măsura valorii ei…

Adauga un comentariu