Prima pagină » Cancan » Scandalurile din trupa Andre – Ce motive de ceartă aveau Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Scandalurile din trupa Andre – Ce motive de ceartă aveau Andreea Antonescu și Andreea Bălan

10 mai 2021, 14:21,
BZI.ro, în Cancan

Scandalurile din trupa Andre au fost scoase la iveală de fostele componente ale formației muzicale. Andreea Antonescu și Andreea Bălan cucereau inimile românilor în urma cu 23 de ani, însă în interiorul trupei nu era totul lapte și miere.

Andreea Antonescu a vorbit despre perioada frumoasă de la începutul carierei sale.

Scandalurile din trupa Andre – Cum era la început

Cu toate că succesul lor era unul răsunător, între cele două au existat motive de ceartă. Într-un final au luat-o pe drumuri separate și fiecare și-a format cariera sa solo. Totul este bine când se termină cu bine, așa că în ultimul timp, ele s-au reunit și au început să lanseze din nou melodii împreună.

Andreea Antonescu a vorbit totuși și de perioadele mai puțin plăcute din vremea când făcea parte din formația Andre. Aceasta a explicat faptul că oboseala și stresul la care erau supuse și-au spus cuvântul la un moment dat.

„Recunosc că oboseala și stresul au fost cele care și-au pus amprenta și asupra mea. Ba, mai mult, consider că din cauza acestora existau și certurile mele cu Andreea, fiind copile. Dar nu regret o secundă ce s-a întâmplat în perioada respectivă. Tot ce visam în copilărie, mi s-a întâmplat în acea perioadă. Sunt recunoscătoare și îmi voi aminti mereu de acei ani!”, a zis ea pentru publicația menționată mai sus.

Cum a fost primul concert al trupei Andre

Andreea Antonescu își amintește cu mare drag despre perioada în care trupa Andre a devenit cunoscută, chiar dacă succesul i-a schimbat viața total. Vedeta a povestit totul despre primul concert pe care l-a susținut alături de Andreea Bălan.

„Ca pe una foarte frumoasă. Eram foarte mică, în clasa a VII-a, când am început cu trupa André, a fost o trecere foarte bruscă de la o elevă care se concentra pe școală – matematică, engleză, fizică și chimie la o elevă care trebuia să îmbine perfect învățatul cu înregistrările, concertele, filmările și pregătirea coregrafiilor.”, a zis vedeta.

„Până la acel concert de care îmi amintesc și acum (mă bucur că și tu!), am avut o serie de apariții în mai multe orașe. Primul concert a fost la Târgoviște, la Sala Sporturilor, după ce tocmai lansaserăm piesa „La întâlnire, care era semnată de Cat Music.”, a continuat aceasta.

„După două săptămâni de la momentul lansării, organizatorul l-a sunat pe tata și urma să avem concert alături de 3 Sud Est și Genius. În ziua concertului, cu câteva ore înainte, organizatorul îi spunea lui tata că, atunci când se apropie, să sune și să trimită mașini cu bodyguarzi, iar el credea că este o mare țeapă.”, a spus Andreea Antonescu.

„În Târgoviște ne-au luat mașinile, iar noi, două școlărițe, am văzut oameni care strigau André. Aveam două piese – „Rezemat de gard și „La întâlnire –, pe care le-am cântat de două ori. Publicul cânta mai tare decât noi, nu mai  auzeam beat-ul.  Eu și Andreea plângeam, nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi.„, a adăugat cântăreața.

Scandalurile din trupa Andre au fost inevitabile, însă într-un final totul s-a terminat cu bine, iar cele doua artiste au început din nou să colaboreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *