Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, dezvăluiri neașteptate despre Viviana Sposub. Artista a spus acum ce crede, de fapt, despre iubita lui George Burcea

Publicat: 05 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan dezvăluiri neașteptate despre Viviana Sposub. Artista a spus acum ce crede de fapt despre iubita lui George Burcea
Andreea Bălan, dezvăluiri neașteptate despre Viviana Sposub

Deși Andreea Bălan și George Burcea au avut certuri și au fost implicați în scandaluri publice după divorț, acum artista pare că vorbește cu alt ton despre tatăl fiicelor sale și iubita lui actuală, Viviana Sposub.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a declarat că și-a iertat fostul soț pentru problemele dintre ei, dar a subliniat că nu există o comunicare între ei.

Andreea Bălan, despre Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Cu toate acestea, vedeta este fericită că el a găsit o parteneră stabilă, deoarece acest lucru este benefic pentru fiicele lor, chiar dacă nu le vede foarte des. Divorțul dintre Andreea Bălan și George George a fost unul dificil, cu multe scandaluri și acuzații, dar acum pare că lucrurile s-au mai liniștit între ei.

„E bărbatul cu care eu am doi copii. Și fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare. Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a spus Andreea Bălan despre Viviana Sposub, în podcast-ul găzduit de Jorge.

Andreea Bălan: „Dacă nu făceam proces, el nu se oprea”

În cadrul podcast-ului lui Jorge, Andreea Bălan a declarat că l-a iertat pe George Burcea, dar nu a vorbit cu el direct, ci a făcut pace cu acesta prin intermediul meditației. De asemenea, ea a dezvăluit că a intentat un proces împotriva lui George Burcea pentru a opri răspândirea de informații false despre ea în presă.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a mai spus Andreea Bălan.

„Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”

Jorge a întrebat-o pe Andreea Bălan dacă a simțit vreodată invidie față de succesul fostului ei soț în serialul Wednesday, în care acesta joacă rolul lui Lurch. În răspunsul său, Andreea Bălan a negat și a explicat că nu are motive să simtă invidie pentru cele „trei sau patru secunde” în care apare George Burcea în serial.

„Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a fost răspunsul acid al vedetei.

Adauga un comentariu