Cancan

Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre în juriul „Te cunosc de undeva”. Vedeta blondină a plecat la America Express

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan înlocuită de Mihai Petre în juriul Te cunosc de undeva. Vedeta blondină a plecat la America Express
În următoarele luni, Andreea Bălan participă la reality-show-ul America Express

Mutare surpriză la Antena 1 după ce Andreea Bălan a fost înlocuită de Mihai Petre în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Pentru următoarele luni, blondina va face echipă cu fosta colegă de trupă Andre la reality-show-ul America Express. La masa juraților emisiunii de divertisment va lua loc câștigătorul en-titre al Asia Express, Mihai Petre.

Finala sezonului 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost filmată deja, iar juriul nu mai are aceeași componență cum erau obișnuiți telespectatorii. Deși publicul s-ar fi așteptat ca ultima ediție să fie filmată înainte ca Andreea Bălan să plece la filmările reality-show-ului America Express, nu așa s-a întâmplat. În locul vedetei blondine a venit o altă vedetă.

Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre în juriul „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă în cel mai nou sezon „Asia Express”, devenit „America Express”. Show-ul le va duce pe soliste pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. În juriul „Te cunosc de undeva”, artista a fost înlocuită cu Mihai Petre.

Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Talavutis și Dima Trofin, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi şi Cuza, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriș și Romică Țociu, Ana și Monica Odagiu sunt echipele actualului sezon „Te cunosc de undeva”.

Sezonul 17 al emisiunii de transformări este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, după ce Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV.

Mihai Petre și soția sa au câștigat Asia Express

Cel de-al patrulea sezon al reality-show-ului, ultimul disputat pe continentul asiatic, a fost câștigat de Mihai Petre și soția sa, Elwira. Marele premiu în valoare de 30.000 de euro a ajuns la cei doi soți după săptămâni întregi de competiție pe „Drumul Împăraților”. Atunci, pe locul doi s-au situat Cuza și Emi.

După zeci de probe în Turcia, în Georgia, în Iordania și acum în Israel, competiția „Asia Express”, sezonul 4 a ajuns la final. După o luptă strânsă împotriva lui Emi și a lui Cuza, cei doi soți au ajuns primii la Irina Fodor. Când au aflat că ei sunt câștigătorii, au izbucnit în lacrimi.

„Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre.
„Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.

Adauga un comentariu