Cancan

Mihai Petre și Elwira au trăit o dramă imensă în urmă cu câțiva ani. Pierderea suferită a fost enormă

Publicat: 29 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Petre și Elwira au trăit o dramă imensă în urmă cu câțiva ani. Pierderea suferită a fost enormă
Mihai și Elwira au dezvăluit la Zidul Plângerii un moment cumplit de greu din viața lor personală

Mihai Petre și Elwira, soția sa, au reușit să-și adjudece marele premiu din finala sezonului 4 al Asia Express, confirmând pronosticurile de la începutul emisiunii concurs. Cei doi au format o echipă solidă pe parcursul întregii competiții astfel că i-au învins pe Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Mihai și Elwira se cunosc de 21 de ani, dar s-au căsătorit în urmă cu 13 ani și au două fete.

Cuplul format din soții Mihai și Elwira a câștigat sezonul 4 Asia Express. După lungă și intensă aventură în mai multe țări, celebrii dansatori au ieșit învingători, după ce i-a întrecut în finală pe Cuza și Emi de la Noaptea Târziu. Așadar, ei au fost cei care au primit coroana la finalul Drumului Împăraților, iar prezentatoarea Irina Fodor le-a transmis un mesaj emoționant. În ultimul joc, când au mers la Zidul Plângerii de la Ierusalim, îndrăgitul cuplu de dansatori a dezvăluit tuturor un moment cumplit de greu din viața lor personală.

Mihai Petre și Elwira au trăit o dramă imensă

Cunoscutul dansator Mihai Petre și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar asta a fost o lovitură greu de acceptat pentru toți membrii familiei. Tatăl lui Mihai Petre a murit mult prea devreme, iar dispariția lui a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit. Era stâlpul familiei, omul care avea o vorbă bună pentru fiecare.

Mihai a povestit, cu lacrimi în ochi, că de atunci viața lui s-a schimbat complet. La fel a fost și pentru mama și sora lui, dar și pentru Elwira Duda care avea o relație foarte frumoasă cu socrul ei. În emisiunea Asia Express, finaliștii au scris câte un bilețel de mulțumire pentru persoanele cele mai dragi din viața lor.

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu (…) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la zero”, a spus Mihai Petre plângând.

Ce spune Mihai Petre despre problemele Elwirei

Mihai Petre a scris pe cel de-al doilea bilet numele soției sale. Acesta i-a mulțumit cu lacrimi în ochi că a fost puternică în cele mai dificile clipe din viața sa. Concurentul a vorbit despre „diagnosticul” care i-a fost pus greșit Elwirei.

„M-ai speriat tare rău. Am avut un alt moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”, a spus Mihai Petre la Zidul Plângerii.

„Că am o tumoare pe coloană, asta ni s-a spus, iar Mihai a fost cel mai bun om atunci cu mine. M-a ajutat să trec peste și să îmi schimb percepția despre viață”, a adăugat Elwira printre lacrimi.

Mihai Petre și Elwira, campioni naționali de 14 ori

Mihai Petre și soția sa nu formează o echipă puternică doar în viața personală, ci și în cea profesională. De-a lungul timpului, ei au fost desemnați de 14 ori campionii României la dans sportiv. Totodată, este prima pereche din România care s-a clasat în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, în 2004.

În anul 2002, Elwira și Mihai Petre au înființat împreună propria Academie de Dans. Șase ani mai târziu s-au căsătorit, iar apoi au devenit părinți pentru prima dată. Acum, soții Petre se mândresc cu două fetițe minunate, dintre care una a fost cea care i-a impulsionat să accepte provocarea de a intra în marea aventură Asia Express.

În afară de cariera în dans, în care Mihai Petre și Elwira formează un suplu superb, acesta a fost și actor în mai multe producții celebre, dar și jurat în cadrul unor emisiuni de talente, cum ar fi Românii au Talent.

Adauga un comentariu