Cancan ultimă oră

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se vor căsători? Iată ce a declarat cântăreața

Publicat: 14 mart. 2021

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o poveste de dragoste de aproape un an, iar artista pare mai hotărâtă ca oricând să ajungă din nou în fața altarului.

Vestea despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Cei doi formau unul dintre cele mai sudate cupluri, însă… în 2020 au decis să meargă pe drumuri separate. După ruptura de tatăl fetițelor sale, artista și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor merge ca pe roate. Cei doi și-au cunoscut deja familiile, iar povestea lor de dragoste pare să se îndrepte spre… nivelul următor. Artista a mărturisit că, în momentul de față, este o femeie împlinită, dar mai ales… iubită! Așa că are gânduri serioase să îmbrace din nou rochia de mireasă.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și… de ce nu?”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Un apropiat al celor doi iubiți a făcut dezvăluiri neștiute până acum. Se pare că Andreea Bălan i-a dat mână liberă lui Tiberiu Argint ca să-i redecoreze vila.

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului.

Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”, a dezvăluit sursa.

Andreea Bălan nu vrea să se mute, momentan, cu Tiberiu Argint

Potrivit unor surse, Andreea Bălan evită, momentan, să se mute împreună cu Tiberiu Argint. Motivul pare să fie unul foarte întemeiat din punctul de vedere al artistei. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” și-ar dori să locuiscă separat până în momentul în care își încheie socotelile cu fostul soț, George Burcea.

”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

Adauga un comentariu