Cancan

Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy. „Ședința foto a fost un șoc pentru mine…”

Publicat: 22 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy. Ședința foto a fost un șoc pentru mine...
Chiar dacă erau prieteni și, totodată, nași de cununie, Andreea Bănică și soțul ei nu au mai ținut legătură cu Alex Velea

Frumoasa cântăreață Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy. Artista este extrem de apreciată de public, se bucură de succes, însă drumul spre celebritate a fost plin de provocări. Focoasa blondină a făcut mai multe compromisuri pentru a ajunge faimoasă. Puțini sunt cei care știu cât a câștigat vedeta din pictorialul provocator și de ce regretă că a pozat în celebra revistă.

Andreea Bănică regretă pictorialul în revista Playboy

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul autohton. Artista atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare se afișează în ipostaze sexy. Vedeta și-a construit o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal este împlinită.

Cu toate că s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme în căsnicie, Andreea Bănică a reușit să treacă peste momentele tensionate din cuplu. La vârsta de 43 de ani, cântăreața este o femeie împlinită. Aceasta arată spectaculos și se menține în formă. Vedeta și-a făcut mai multe operații estetice pentru a-și pune în evidență trăsăturile și a avea un fizic fără cusur.

La începutul carierei, Andreea Bănică a pozat în Playboy, dar acum regretă pictorialul incendiar. Vedeta a recunoscut că a câștigat mulți bani în urma ședinței foto, însă nu a dorit să pozeze în celebra revistă.

„Inițial n-am vrut să pozez. (…) Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop.”, a povestit cântăreața.

Cu toate acestea, blondina a mărturisit că pictorialul în ipostaze provocatoare i-a adus celebritatea. După aparițiile în revista de profil, Andreea Bănică a fost propulsată în atenția publicului. Mai mult, cântăreața a precizat că din banii pe care i-a câștigat și-a cumpărat un apartament.

„Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament.”, a mai precizat frumoasa blondină.

Ce spune vedeta despre fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare 

Andreea Bănică atrage privirile tuturor ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor. Cântăreața se afișează în ipostaze sexy în mediul online, spre încântarea admiratorilor. Artista este mândră de formele perfecte și face furori pe rețelele de socializare.

„La apariția mea în Playboy, nu eram așa de dezvoltată. Sinceră să fiu, îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci. M-am schimbat mult de atunci, m-am dezvoltat fizic și am crescut mult de atunci, mintea mea e diferită acum.”, a declarat îndrăgita artistă.

Mai mult, Andreea Bănică s-a afișat de mai multe ori nemachiată în mediul online, spre încântarea fanilor ei. Vedeta arată spectaculos fără machiaj, dar este atentă la aparițiile ei publice.

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi.”, a declarat aceasta.

Andreea Bănică regretă că a pozat în revista Playboy, dar recunoaște că pictorialul sexy i-a adus celebritatea. În prezent, cântăreața se bucură de succes și de aprecierea publicului. Vedeta își surprinde fanii pe rețelele socializare cu proiectele artistice, dar și cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Adauga un comentariu