Cancan

Andreea Bănică se teme pentru fiica ei. Artista nu o mai lasă la şcoală

Publicat: 22 sept. 2020
Andreea Banica nu isi mai lasa fiica la scoala
Andreea Bănica se teme pentru fiica ei în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă întreaga omenire continua să fie o ameninţare, autorităţile au decis să deschidă şcolile

Andreea Bănică se teme pentru fiica ei în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă întreaga omenire continuă să fie o ameninţată de noul coronavirus, autorităţile au decis să deschidă şcolile pe 14 septembrie. Elevii s-au prezentat la şcoală, unde urmează reguli stricte pentru o bună desfăşurare a orele de curs.

Cu toate acestea foarte mulţi părinţi se tem pentru sănătatea copiilor. Printre aceştia se numără şi cântăreaţa Andreea Bănica care a decis să nu îşi lase fiica la şcoala pentru a evita orice risc.

Andreea Bănică se teme pentru fiica sa. Ce a postat pe o reţea de socializare

Artista a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care a anunţat că nu îşi lasa fiica să meargă la şcoală. Aceasta a explicat ca la început a ales un sistem hibrid, însă va rămâne la desfășurarea cursurilor exclusiv online, deoarece se teme pentru viața cele mici, dar și pentru a celorlalți membri ai familiei sale, precum bunicii bolnavi, care fac parte din categoria de risc.

Cântăreaţa a spus că îi vine greu să accepte și să facă față vremurilor pe care le trăim și că va face tot posibilul pentru a se proteja. Din câte se pare, unitatea de învăţământ la care este înscrisă fiica ei permite și desfășurarea orelor doar online, drept pentru care Andreea Bănică a optat pentru această opțiune.

Andreea a precizat că nu s-au izolat complet de restul lumii, însă evită aglomerația, se dezinfectează constant, poartă măști și le sugerează și celorlalți să o facă. Ea a publicat acest mesaj în speranța că și alți părinți se vor regăsi în decizia ei.

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală „

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți. ”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Fanii au criticat-o pentru decizia luată

Faptul că Andreea Bănică nu îşi mai lasa fiica la şcoală a stârnit reacţii şi în rândul fanilor vedetei.

Mulți dintre ei au criticat alegerea acesteia, pe motiv că nu toată lumea își permite să lipsească de la locul de muncă pentru a se ocupa de cei mici de acasă sau să plătească o altă persoană care să facă acest lucru.

Mirela Vaida a procedat la fel

Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct, a refuzat să-și trimită copiii la grădiniță după ce s-a consultat cu soțul ei. Ea a mărturisit că autoritățile nu i-au convins că cei mici vor fi în siguranță dacă vor merge la grădiniță și, cel mai grav, Vladimir și Carla merg la o grădiniță de stat, care nu are personal medical calificat, care să realizeze triajul la intrare.

Adauga un comentariu