Cancan

Andreea Berecleanu, despre Constantin Stan: “Evit să-mi cicălesc soţul…”

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Berecleanu despre Constantin Stan Evit să-mi cicălesc soţul
Andreea Berecleanu a vorbit despre mariajul pe care il are cu Constantin Stan

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt împreună de nouă ani de zile. Aceștia formează un cuplu extrem de simpatizat cu toate că mereu au fost discreți. Cei doi s-au cununat religios în luna noiembrie a anului 2016. Andreea și Constantin formează o bună echipă și din punct de vedere profesional, unde vedeta de televiziune îl ajută pe medicul estetician pe partea de comunicare.

Căsnicia celor doi este una fericită, iar știrista pare să fi descoperit secretul unui mariaj de succes. Nu de puține ori aceasta își încântă urmăritorii de pe Instagram cu imagini în care se află în compania soțului ei.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt împreună de nouă ani de zile

Înainte de mariajul pe care îl are cu Constantin Stan, Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, consulul României în Africa de Sud. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Eva (18 ani) și Petru (14 ani). Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în primăvara anului 2013.

Medicul estetician a fost și el implicat într-o relație cu celebra nutriționistă Mihaela Bilic. Aceștia au fost împreună timp de 13 ani.

În cadrul unui interviu acordat unei publicații mondene, Andreea Berecleanu a spus care este secretul mariajului pe care îl are cu medicul estetician Constantin Stan.

“Nu este un secret, noi ne trăim viața pur și simplu. Viața noastră de acasă e complet alta față de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioși, suntem foarte atenți, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Eu îl ajut foarte mult pe partea de comunicare, pentru că el e un om de sală, are 3-4 operații pe zi, exisă doar pauza de mese. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună.

În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog. Când întră seara pe ușă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniștească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii.”, spunea Andreea Berecleanu.

Cum cucerit-o medicul estetician pe vedeta de la Prima tv

Andreea a povestit cum s-au apropiat cei doi, deşi nu aveau o relaţie strânsă de prietenie.

„Nu pot spune că am avut o prietenie aşa cum am cu alţi amici, cum ar fi Adrian Oianu, cu care mă ştiu de 15 ani… Cu Constantin nu eram nici pe departe aşa. Eram cunoştinţe şi ne vedeam foarte rar. Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus Andreea Berecleanu.

Imediat după această apropiere a venit și pasul cel important și anume căsătoria. Andreea Berecleanu şi Constantin Stan formează şi în prezent unul din cele mai apreciate si admirate cupluri din showbiz-ul romanesc.

Adauga un comentariu