Andreea Esca și-a uimit fanii cu asta! Prezentatoarea Știrilor Pro TV a impresionat în bucătărie. Vedeta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu rețeta unui desert delicios pe care a învățat-o de la nimeni altul decât Nicolai Tand. Iată ce ingrediente conține preparatul care a primit peste 5.000 de aprecieri în mediul online.
Andreea Esca și-a uimit fanii cu asta
Duminică, vedeta, în vârstă de 52 de ani, și-a răsfățat papilele gustative și pe ale celor dragi cu un desert pe care ea însăși l-a pregătit. Andreea Esca a ales o combinație simplă și delicioasă – caise și piersici călite în unt și miere, pe care le-a asociat cu înghețată de vanilie și biscuiți, un preparat aromat și răcoritor.
Andreea Esca le-a împărtășit fanilor pe Instagram întreaga rețetă. Vedeta a tras la tigaie caisele și piersicile în unt topit, apoi le-a stropit cu miere de lavandă (sau, după gust, cu miere de salcâm), lăsând fructele să se înmoaie ușor și să se transforme într-o dulceață cu bucăți mari și aromate. Pentru un plus de prospețime, vedeta a adăugat flori proaspete de lavandă, iar la final a asociat preparatul cu o cupă de înghețată de vanilie și biscuiți:
„Azi le fac alor mei un desert simplu, gustos, învățat de la Nicolai Tand. «Călesc» caise și piersici în unt și miere de lavandă, sau miere de salcâm și pun flori de lavandă din grădină. Bunătatea aceasta, care e ca o dulceață cu bucăți mari de fructe, o alătur unei cupe de inghețată de vanilie și presar biscuiți sfărâmați, deasupra. Atât și multă dragoste. Poftă bună! Faceți și voi”, a scris vedeta în dreptul postării care a primit peste 5.500 de aprecieri, semn că mulți dintre urmăritorii vedetei au încercat desertul delicios. De asemenea, printre comentariile primite de la fani s-a aflat și cel al lui Nicolai Tand: „Ia să mai fac și eu. Poftă bună!”, a scris celebrul bucătar.
Rețeta cu care face ravagii
Andreea Esca este un adevărat maestru în bucătărie. Într-o postare pe contul său de Instagram, Andreea le-a arătat admiratorilor cum a pregătit celor dragi o tartă cu roșii.
Rețeta Andreei Esca nu este deloc dificilă și nu ai nevoie nici de ingrediente sofisticate. Îți trebuie în primul rând câteva roșii, pe care le vei tăia felii, aluat din pâine, pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.
”Tarta cu roșii Am făcut și mi-a plăcut:) Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă( foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și formă de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus! Poftă bună”, a detaliat Andreea Esca.
Dacă dispui de toate ingredientele enumerate, mai departe ai nevoie de o tigaie de copt, rotundă, întinde aluatul, iar pe mijloc îi vei face niște găuri cu o furculiță. Următorul pas presupune întinderea muștarului și apoi așezarea feliilor de Emmental.
Ulterior, peste brânză vei pune și feliile de roșii, pe care le vei asezona cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta se va introduce la cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Timpul necesar pentru a se coace este de jumătate de oră.
Altfel, Andreea Esca și-a uimit fanii cu asta, mai ales că nimeni nu se aștepta să facă așa ceva în bucătărie.
ca andreea sa suga cabanosul in bucatarie . se pare ca laptele rezultat din cabanos i-a ajutat sa-si mentina tenul curat
tie si familiei tale , care cenzurezi comentariile
Cand nu scrieti zilnic articole despre ce basini a mai tras Columbeanu la azil, ne plictisiti cu porcariile Escai de parca cineva da un kkt pe ce are vaca asta de zis.