Cancan ultimă oră

Andreea Ibacka, care este, de fapt, adevărul din căsnicia cu soțul ei, Cabral. Ce s-a întâmplat în relația lor după ce s-au căsătorit

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Ibacka care este de fapt adevărul din căsnicia cu soțul ei Cabral. Ce s-a întâmplat în relația lor după ce s-au căsătorit
Andreea Ibacka, care este, de fapt, adevărul din căsnicia cu soțul ei, Cabral

Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt foarte apreciați. Cei doi au o căsnicie foarte solidă și au împreună doi copii minunați de care se bucură în fiecare zi. Cei doi au așteptat 3 ani pentru a se căsători, mărturisind că relația lor a prins un cu totul alt contur după ce au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

În cadrul unui interviu, Andreea Ibacka a vorbit despre relația cu soțul său și despre cât de mult le-a schimbat relația căsătoria. Actrița este sinceră de fiecare dată cu fanii ei, așa că le-a oferit detalii neștiute până acum despre parcursul lor în relație, dar și despre schimbările care au venit odată cu căsătoria și cu primul copil.

Andreea Ibacka, despre relația cu partenerul său

Dacă multe cupluri încep să se destrame odată ce vine pe lume primul copil, Andreea Ibacka și Cabral nu se încadrează în această categorie de oameni. Din contră, relația lor a devenit din ce în ce mai frumoasă și mai stabilă pe măsură ce au evoluat din toate punctele de vedere. Căsătoria, dar și venirea pe lume a primului lor copil a însemnat un salt foarte mare în cuplul lor.

Andreea Ibacka a mărturistit că totul este așa cum și-a dorit. Aceasta susține că au devenit și mai uniți după ce s-au căsătorit și au devenit părinți.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii.(…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mărturisit Andreea Ibacka, conform Antena Stars.

Andreea Ibacka nu are relația perfectă

Cu toate că se înțeleg foarte bine, Andreea Ibacka a spus că nu au nici eu o relație perfectă, deoarece mai există și diferențe, lucur perfect normal, deoarece oamenii gândesc și sunt în același timp diferiți.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a adăugat vedeta

Adauga un comentariu