Cancan

Andreea Ibacka, CV de vedetă: vârstă, copii și carieră. Ce anunț a făcut pe Instagram

Publicat: 20 mai 2021
Andreea Ibacka vârstă
Andreea Ibacka și Cabral urmează să devină din nou părinți în această toamnă

Soția lui Cabral, Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu, în vârstă de 35 de ani, mai bifează un punct la capitolul copii, anunțând sarcina pe Instagram. Așadar, din toamnă, prezentatorul de la „Ce spun românii”, va deveni tată pentru a treia oară. Rămâne de văzut ce nume vor alege pentru acesta, ceilalți doi copii ai lui Cabral numindu-se Inoke și Namiko. Andreea și Cabral s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, iar cununia civilă a avut loc în mare secret.

Veste bombă în showbiz-ul autohton: Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de prezentatorul TV și de frumoasa lui soție. Dincolo de toate acestea, Cabral și Andreea au reușit să stârnească hohote de râs în mediul online, prin modul în care au ales să anunțe că vor deveni părinți pentru a doua oară. Prezentatorul TV a publicat o imagine cu el în timp ce calcă haine, pe care scrie „Încă unul. Livrare: toamna 2021”, în timp ce Andreea stă alături de Namiko și își arată burtica de gravidă.

Andreea Ibaka Instagram

Așadar, frumoasa veste a luat prin surprindere lumea mondenă din România, datorită postărilor celor doi pe conturile de socializare. Andreea Ibacka a publicat cele două imagini pe contul de Instagram, care este urmărit de peste 500.000 de persoane.

„În toamnă, zic. Andreea Ibacka Namiko”, a scris Cabral la descrierea pozei, lăsând de înțeles că sarcina este destul de avansată. Andreea a publicat și ea imediat o imagine cu Namiko, care scrie pe o tablă: „În toamnă vine b…”, dezvăluind astfel că este însărcinată în cel de-al doilea trimestru.

Andreea Ibacka copii

Pentru Andreea, acesta va fi cel de-al doilea copil pe care îl are cu Cabral. Deocamdată, cei doi nu au dezvăluit și sexul bebelușului, astfel că nu se știe dacă va fi băiat sau tot fată. Cu toate acestea, fanii au fost surprinși de faptul că cei doi au reușit să țină sarcina ascunsă așa mult timp.

Revenind la primul copil al cuplului, Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima dată pe 4 decembrie 2018. Atunci, frumoasa actriță a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari. Și aceasta deoarece micuța a venit pe lume mai târziu cu două săptămâni, față de data estimată de medici. Totodată, actorul și prezentatorul TV Cabral mai are o fată, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka, de care s-a despărțit în 2006.

Andreea Ibacka vârstă

Andreea Ibacka, născută Pătrașcu, este o îndrăgită actriță română de film și televiziune. Aceasta a devenit cunoscută publicului din România datorită interpretării rolurilor principale din serialele „Inimă de țigan” (2007), „Regina” (2008). De asemenea, ea s-a afirmat și în calitate de co-prezentator al emisiunii „În al 9-lea cer”. Data nașterii frumoasei blonde este 18 august 1985, ea venind pe lume în București. Așadar, Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, este în zodia Leu, iar din toamnă, după adăugarea a încă unui an în buchetul vieții, ea va bifa în plus și la capitolul copii.

Adauga un comentariu