Cancan

Cine este de fapt Andreea Pătrașcu, soția lui Cabral. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare

Publicat: 15 apr. 2021
Andreea Pătrașcu soția lui Cabral
Andreea și Cabral s-au cunoscut în 2008 pe platourile de filmare și sunt căsătoriți de 10 ani

Andreea Pătrașcu, care de zece ani este soția lui Cabral, în ciuda faptului că a făcut carieră în showbiz este licențiată în studii economice. Debutul ei ca actriță s-a produs în 2007, pe când era studentă la Finanțe-Bănci, iar un an mai târziu avea să-l cunoască pe Cabral, cu care s-a căsătorit în 2011. Cei doi formează un cuplu frumos și cu siguranță cel mai vesel din showbiz-ul autohton. Au împreună o fetiță – Namiko -, în vârstă de doi ani, frumoasă foc și plină de energie.

În 2008, Cabral Ibacka avea la activ o căsnicie eșuată cu Luana Mitran, de care s-a despărțit în 2006, și  fiică, Inoke. Pe atunci, era vedeta postului Acasă, unde prezenta „Poveştiri de noapte”, şi era actor de telenovele. Tocmai începeau filmările la „Inimă de ţigan”, unde juca alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă. Aceasta era Andreea Pătrașcu, studentă în penultimul an la ASE, și a fost aleasă printr-un casting riguros.

Andreea Pătrașcu, soția lui Cabral

Cu toate că nu jucau prea mult împreună, cei doi repetau unele scene şi au ajuns să se cunoască foarte bine. Așa că nu a trecut mult și între Andreea și Cabral s-a înfiripat ceva.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, spuneau cei de pe platourile de filmare.

Andreea și Cabral au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, unul dintre acestea fiind sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer” (2008). Și uite-așa, timpul a trecut parcă pe nesimțite, ei au devenit foarte apropiați astfel că în 2011 s-au căsătorit. Nunta, care a avut loc pe 4 iunie, a fost una în stil hollywoodian.

Cum a cerut-o în căsătorie

Andreea și Cabral au un mariaj de aproape 10 ani și se pare că cei doi se înțeleg de minune. Și dacă acum cei doi sunt nespus de fericiți iar dragostea plutește în aer, la început nu au avut o iubire cu „scântei”. Însă, chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea a dezvăluit că prezentatorul a avut un mod inedit de a o cere de soție. De asemenea, Andreea își amintește și episodul amuzant când părinții ei l-au cunoscut pe Cabral.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele  luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Însă ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!” a spus Andreea Ibacka.

Cât despre cererea în căsătorie, Andreea își amintește cu plăcere acel moment. Atunci Cabral a cerut-o strigând din parcarea blocului în care locuia, încât au auzit toți vecinii pe o rază destul de mare. Culmea, Andreea se prefăcea că nu aude bine, astfel că prezentatorul striga și mai tare… Și uite-așa, timida blondă Andreea Pătrașcu avea să devină soția lui Cabral, iar acum după mai bine de 9 ani celor doi pare să nu le mai lipsească nimic.

Adauga un comentariu