Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate: „Am și pe spate, și pe mâini”

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate Am și pe spate și pe mâini
Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate

Andreea Mantea se confruntă de ceva timp cu o alergie puternică la anumite alimente și dezvăluie că acesta este motivul pentru care pe tenul ei au început să apară mai multe semne.

După mult timp în care a crezut că este vorba despre acnee și i-a informat mereu pe fanii săi de pe Instagram ce produse folosește în rutina de îngrijire, Andreea Mantea a aflat că are, de fapt, o alergie. Iar acele bubițe de pe tenul ei nu erau coșuri, ci o consecință a alergiilor alimentare.

Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate

Vedeta a aflat la ce alimente este alergică, însă Andreea Mantea tot nu respectă tratamentul ca la carte, în ciuda faptului că tenul îi este invadat de pete și bubițe. Aceasta susține că nu are aceste probleme doar pe față, ci și pe mâini și spate.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. După cum bine vezi pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez.

Adică chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc… n-ai voie. Punct. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube.

Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau 2 săptămâni plină de bube și de la pete … nu mă mai duc la doctor că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton”, a declarat Andreea Mantea pentru CIAO.RO.

La ce alimente face alergie Andreea Mantea

Problemele Andreei Mantea apar și în urma consumului de fructe de mare, dar și diverse alte alimente.

„Sunt alergică la pește și fructe de mare. Eu, care sunt disperată după sushi… Mă rog, am fost. Mănânc de toate, dar sunt câteva lucruri la care sunt alergică: ceapă, pește și fructe de mare, dude, cireșe. Cele mai grave astea sunt. Dude nu mâncam oricum… Dar la dude am o alergie… Cică e de rău, rău. Și cu toate astea mai încalc din când în când pentru a-mi face o mică plăcere. Pentru a-mi face pofta… Asta pățesc. Dar trec toate, încet, încet”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Adauga un comentariu