Titlurile zilei

Andreea Mantea a ajuns la Iași pentru câteva zile. Dezvăluiri inedite despre orașul celor 7 coline: „Am multe amintiri aici” – FOTO/VIDEO

Publicat: 31 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Mantea a ajuns la Iași pentru câteva zile. Dezvăluiri inedite despre orașul celor 7 coline Am multe amintiri aici - FOTOVIDEO
Andreea Mantea a oferit un interviu în exclusivitate reporterilor BZI

Cu ocazia casting-ului pentru emisiunea „Casa iubirii”, o producție marca Kanal D, ce susține formarea cuplurilor tinere, cunoscuta moderatoare Andreea Mantea a venit la Iași. În cele două zile în care a poposit în orașul celor șapte coline, căutând concurenți noi, frumoasa prezentatoare a rămas plăcut surprinsă. Ieșenii au impresionat-o prin îndrăzneala și energia lor, iar Andreea Mantea le-a oferit câteva sfaturi

Andreea Mantea a oferit un interviu în exclusivitate reporterilor BZI. Caravana show-ului „Casa iubirii” a ajuns la Iași în urmă cu două zile. Plină de energie pozitivă, Andreea Mantea s-a declarat îndrăgostită de acest oraș. Ieșenii cu care a interacționat i s-au părut curajoși, aceștia promițând multe. Mâncarea moldovenească, Palatul Culturii și vremea au fost pe placul prezentatoarei.

Andreea Mantea, amintiri frumoase la Iași

Andreea Mantea, prezentatoarea producției „Casa iubirii”, a venit la Iași în urmă cu trei zile, căutând noi tineri care să lupte pentru iubire. Astfel, ieșenii au avut ocazia să participe la casting-ul ce a fost organizat la Hotel Internațional. Pe lângă posibilii concurenți ai emisiunii, care au impresionat-o plăcut pe moderatoare, Iașul a încântat-o fără dar și poate.

„Este superb la Iași, Doamne, nu-mi vine să cred. Mi-am luat palton, geacă, pulovere, șosete flaușate ca să-mi țină de cald, dar este atât de frumos. Îmi place atât de mult Iașul pentru că este romantic. Pe lângă asta, am prins căldură.

Mi-ar plăcea foarte mult să stau în Iași, cred că aș arăta și mai bine. Dacă aș locui aici, m-aș plimba foarte mult pe jos, iar mersul pe jos face piciorul frumos.

Am foarte multe amintiri plăcute aici, de la Cuvioasa Parascheva, când veneam cu prietenii, cu familia, mulți ani la rând. Apoi, când am venit pentru filmări. Am foarte multe amintiri frumoase aici. Chiar dacă apar cele urâte, nu punem preț pe ele, iar atunci nu au cum să se adâncească în sufletul nostru”, a declarat Andreea Mantea.

Mai mult, mâncarea moldovenească este pe gustul Andreei Mantea.

„Mergând pe jos, am găsit la un moment dat un restaurant cu un meniu ce avea niște descrieri atât de haioase, încât am spus că nici nu mă mai interesează ce gust are mâncarea, aici mă așez, aici vreau să mănânc. Era o mâncare tradițională, se gătește cu gust. Așa suntem noi, românii, punem iubire, iar atunci iese mâncarea mult mai gustoasă”, a adăugat Andreea Mantea.

Frumoasa prezentatoare i-a sfătuit pe tinerii care vor să iubească

Indiferent că e vorba despre concurenții de la „Casa iubirii” sau oameni care nu mai cred în dragoste, Andreea Mantea le-a oferit câteva sfaturi, totodată fiind uimită de curajul ieșenilor care s-au prezentat recent la casting.

„Sunt foarte curajoși. Am dat mesaje pe Instagram, m-am dus să-i ajut, să stau pe lângă ei. I-am întrebat ce fac, dacă au emoții. Foarte siguri pe ei, așa da.

Dacă e vorba de concurenți, cred că ar trebui să fie sinceri cu ei și cu noi, ca să știm cum să-i ajutăm. Cei care nu vin la casting și își doresc să se reîndrăgostească, să iubească, să nu-și piardă speranța, căci ea moare ultima. Încredere maximă, pentru că nu trebuie să își piardă speranța. Dacă mă gândesc că nu o să-mi întâlnesc niciodată iubirea și că o să fiu singură și nefericită toată viața, asta o să atrag. Dacă îmi doresc să zâmbesc, să fiu fericită, să mă bucur de absolut orice înseamnă frumos, bineînțeles că voi atrage acest lucru. Este despre cum îți setezi totul în minte. Să nu dispere, asta e cel mai grav. Trebuie să se bucure de singurătate, să vadă frumosul din singurătate, să se descopere, să citească mai mult. Iubirea este pentru toți. Nu există persoană care să treacă prin această viață și să nu fi fost iubită măcar o dată”, a menționat Andreea Mantea.

În ceea ce privește viitorii participanți ai emisiunii, respectiv caracteristicile unui concurent cu șanse de câștig, Andreea Mantea îi îndeamnă să fie sinceri.

„Să ne arate și nouă, celor din casă, dar și telespectatorilor, fiecare pas prin care trece în relația cu persoana iubită, să ne transmită acest lucru, să vedem iubirea, cum luptă pentru ea. Dacă are probleme, să ne arate cum iese, cum gestionează. Să vedem ce înseamnă iubirea, pentru că are de toate, bune și rele, din păcate, dar, dacă nu ar fi cele rele, nu le-am aprecia pe cele bune. Să vină, să vină cu totul, pentru că e frumoasă”, a precizat Andreea Mantea.

Precizăm că următoarele orașe în care va ajunge caravana „Casa iubirii” sunt Galați (31 octombrie – Hotel Vega), Cluj-Napoca (4-5 noiembrie), Bistrița (7 noiembrie), Constanța (11-12 noiembrie), Brașov (17-18 noiembrie), Sibiu (19-20 noiembrie) și București (23-26 noiembrie).

Comentarii
Adauga un comentariu