Cancan

Andreea Mantea, bătută când era însărcinată. Prin ce chinuri a trecut frumoasa prezentatoare

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea bătută când era însărcinată. Prin ce chinuri a trecut frumoasa prezentatoare
Andreea Mantea a suferit enorm în timp ce era însărcinată cu David

Andreea Mantea a dezvăluit prin ce chinuri a trecut când era însărcinată cu David, fiul pe care îl are din relația cu Cristi Mitrea. Cei doi au format un cuplu timp de jumătate de an și s-au despărțit înainte de nașterea copilului lor. Cu ceva timp în urmă, frumoasa brunetă a povestit la ce umilințe a supus-o tatăl copilului ei.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, care s-a făcut remarcată prin apariția în matinalul de la Antena 1. De asemenea, ea a apărut și în revista Playboy, dar și în alte pictoriale fierebinți. În urmă cu șase ani, ea a format un cuplu cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, din relația lor născându-se David, fiul ei.

Prin ce chinuri a trecut Andreea Mantea când era însărcinată

În vara acestui an, Andreea Mantea și-a făcut curaj și a povestit calvarul de care a avut parte în timp ce era împreună cu Cristi Mitrea. Bruneta a dezvăluit la ce umilințe a supus-o tatăl copilului ei și a spus că a fost bătută de acesta, chiar când era însărcinată cu David. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit, iar în prezent ea are o frumoasă relație cu Valeriu Floricel, producătorul emisiunii „Se strigă darul“, de la Kanal D.

Dezvăluirile făcute de Andreea Mantea au venit în urma declarațiilor lui Cristi Mitrea, care a vorbit în termeni duri despre ea într-o emisiune TV. Bărbatul a spus de ce a refuzat să recunoască copilul pe care îl are cu celebra prezentatoare. Cristi Mitrea a precizat că la un moment dat și-a pus problema dacă David chiar este copilul său. Însă în prezent, relațiile dintre luptător și David sunt bune, cei doi petrec timp împreună, iar copilul îi spune tată.

Are o soră la fel de frumoasă

În ceea ce privește viața privată, Andreea Mantea este destul de discretă și zgârcită în a da detalii. Cu toate acestea se știe că focoasa brunetă are o soră care îi seamănă foarte bine fizic, dar nu are nicio legătură cu lumea mondenă. Lavinia Mantea este cu trei ani mai mare decât Andreea și cele două se înţeleg de minune

Adesea, Lavinia a vizitat-o pe Andreea în timp ce era în Turcia, pentru emisiunea „Puterea Dragostei”. În ceea ce o privește pe Lavinia Mantea, aceasta deține o firmă de imobiliare în București și chiar are succes în branșă. Deci se poate spune că nici sora Andreei Mantea nu se descurcă rău.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Cu toate că au o relație de peste cinci ani, Andreea Mantea și-a ținut iubitul departe de ochii lumii. În cele din urmă s-a aflat că acesta este nimeni altul decât Valeriu Floricel, producătorul unei emisiuni pe care Andreea a prezentat-o la un moment dat. Așadar, acum Andreea Mantea se bucură din plin de viață, după suferința îndurată când era însărcinată cu David.

Adauga un comentariu