Cancan ultimă oră

Cu cine se iubește Andreea Mantea: Iubitul secret o face fericită!

Publicat: 07 iun. 2021
Andreea Mantea în rochie roșie
Andreea Mantea susține că are o afecțiune care o face să pară însărcinată

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios. Deși nu obșinuiește să iasă împreună, Andreea a recunoscut că este foarte fericită alături de acesta. Recent s-a spus că Andreea chiar ar fi însărcinată cu cel cu care ar fi logodită.

Întrebată de fanii ei dacă urmează să fie iar mămică, Andreea Mantea le-a răspuns că are o afecțiune care o face să pară însărcinată. Andreea le-a transmis fanilor ei că nu s-a îngrăașt, silueta ei fiind în continuare demnă de invidiat. Frumoasa brunet a precizat că ar fi o boală autoimună.

Faptul că nu este însărcinată nu înseamnă că Andreea nu și-ar dori un frățior sau o surioară pentru băiatul ei, David, care a împlinit anul acesta 6 ani. Andreea a menționat că, în cazul în care va rămâne însărcinată, nu se va feri să arate acest lucru și să vorbească despre sarcină.

Andreea Manteae

Cine este iubitul secret

Chiar dacă are aproape cinci ani de când este împreună cu iubitul ei, cei do iau ales până acum să nu facă public identitatea celui cu care se iubește Andreea. În majoritatea imaginilor pe care le postează pe rețelele de socializare alături de iubitul ei, n use vede fața acestuia.

Aproapiați ai fostei prezentatoare TV au precizat că niubitu lei n ueste om de afaceri , așa cum s-a vehiculat. Acesta ar lucra tot în televiziune, la Kanal D, unde de altfel s-ar fi cunoscut.

Andreea Mantea în rochie roșie

Astfel, iubitul secret al Andreei Mantea ar putea fi Valeriu Floricel, producătorul emisiunii „Se strigă darul“, de la Kanal D.

Anul trecut, Andreea a postat pe o rețea de socializare un inel de logodnă, semn că ea și iubitul ei se cret au gânduri serioase împreună și cei doi s-ar putea căsători.

Mai mult, anul acesta, de Ziua Îndrăgăstiților, Andreea a primti de la iubit un buchet superb de trandafiri roșii și mesajul „Pentru că mă îndrăgostesc și sunt îndrăgostit de tine, în fiecare clipă, din momentul în care te-am cunoscut”.

Andreea Mantea în costum d ebaie

Cu cine s-a iubit Andreea Mantea

Focoasa brunetă poate spune că nu prea a avut mare noroc în dragoste, trecând prin brațele mai multor bărbați.

Primul bărbat de care s-a îndrăgostit Andreea Mantea a fost Andrei Țârdea. A foist o dragoste cu năbădăi, în condițiile în care acesta era însurat cu Alexandra Țârdea. Relației celor doi a început când soția lui era însărcinată în nouă luni, însă focul iubirii nu a ținut mai mult de un an.

La o lună de la despărțirea de Andrei Tardea, Andreea s-a combinat cu tânărul afacerist Rani Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu. Cei doi au petrecut împreună Revelionul în 2010.

 

Andreea Mantea în rochie roșie

A urmat o aventură cu Nasser, care era căsătorit la vremea respectivă. Pe urmă, Andreea s-a orientat către colegii de platou, relația cu Răzvan Cișmigiu fiind de scurtă durată.

Pentru Andreea a urmat o idilă de trei săptămâni cu iubitul Annei Lesko, Liviu Moreanu. Următorul cu care a fost în trandrețuri Andreea a fost Bogdan Ivanof. Nici dragostea cu acesta nu a fost prea mare, după două luni cei doi despărțindu-se.

Următorul bărbat de pe lista Andreei a fost Iulian Moga. A urmat o relația mult mediatizată cu Ștefan Stan, câștigătorul concursului „Vocea României”. Pe urmă s-a vorbit de o relație de scurtă durată cu Gabi Bădălău.

Ultimul pe listă înaintea iubitului secret de acum este Cristi Mitrea, cu care Andreea are și un fiu.

Andreea Mantea și iubitul secret

Adauga un comentariu