Cancan ultimă oră

Andreea Mantea, prima poză cu iubitul pe care l-a ascuns timp de cinci ani

Publicat: 01 sept. 2020

Andreea Mantea este protagonista unei frumoase povești de dragoste de mai bine de cinci ani, însă nu s-a afișat niciodată cu bărbatul care i-a furat inima… până acum. Vedeta a făcut publică o fotografie cu iubitul ei în timp ce se sărutau pasional pe plajă. Andreea Mantea și-a surprins admiratorii cu o poză extrem de rară. După ce s-a tot vehiculat că vedeta nu și-a refăcut viața după despărțirea de tatăl copilului ei, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul, iar bruneta este într-o relație serioasă de cinci ani.

Gestul de a publica o fotografie cu bărbatul pe care l-a ținut ascuns jumătate de deceniu vine în urma speculațiilor precum că relația de cinci ani s-a încheiat. Astfel că Andreea Mantea a vrut să le demonstreze tuturor că este fericită și împlinită, în continuare, alături de iubitul misterios.

Imaginea publicată de Andreea Mantea pare desprinsă dintr-un film de dragoste. Cadrul de poveste a avut loc în vacanța în care au plecat ea, fiul ei și iubitul de care este îndrăgostită de atâția ani.

Nu vrea să îi dezvăluie identitatea

După ce a făcut publică ipostaza romantică în care s-a afișat alături de bărbatul misterios, admiratorii Andreei Mantea au început imediat să o ia la întrebări privind identitatea acestuia, însă bruneta s-a abținut de la comentarii și nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul care i-a pus inima pe jar.

Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală gravă! Cum a reuşit să treacă peste acest şoc

Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală gravă. Cu o carieră de succes în spate şi o frumuseţe de copil care îi este mereu alături, fosta prezentatoare a primit o veste cumplită. La un control mai amănunţit aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian agresiv.

Mantea a găsit un moment în care a reuşit să vorbească despre cele mai negre clipe din viaţa sa. Totul se întâmpla înainte să îi dea naștere fiului ei, David. Fosta prezentatoare a show-ului matrimonial „Puterea dragostei” a fost suspectă de cancer ovarian. Acesteia urma să îi fie scos unul dintre ovare, iar posibilitatea de a mai rămâne însărcinată era nulă.

Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală gravă

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problemă destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcină. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, declara Andreea Mantea cu ceva timp în urmă.

Mantea revine pe micile ecrane

Recent, Andreea Mantea a declarat într-o emisiune tv ca o să revină pe micile ecrane. Întoarsă în ţară din Turcia, unde a stat plecată pentru filmările emisiunii ”Puterea dragostei”, Mantea a apărut în fața telespectatorilor pentru a povesti din experiențele ei de până acum

Frumoasa brunetă a dezvăluit că pregătește un nou proiect, tot la postul de televiziune Kanal D.

„V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!”, a dat vedeta vestea cea mare.

De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei

Adevăratul motiv pentru care Andreea a renunțat la emisiune nu era greu de bănuit. Astfel, vedeta Kanal D a ales să pună stop proiectului este chiar fiul său, David. Și aceasta deoarece filmările pentru „Puterea Dragostei” aveau loc în Turcia și îi ocupau Andreei majoritatea timpului. Așa că aceasta a hotărât să își pună copilul pe primul loc și să se întoarcă în România pentru el. Și aceasta mai ales că urmează să înceapă școala.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine… Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. – Turcia). Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant… Dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a povestit Andreea Mantea, pe canalul ei de YouTube.

Adauga un comentariu