Actualitate

Andreea Mantea, primele declaratii dupa ce s-a spus ca formeaza un cuplu cu Victor Slav: ‹‹Facem o treaba buna impreuna››

Publicat: 02 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea primele declaratii dupa ce s-a spus ca formeaza un cuplu cu Victor Slav Facem o treaba buna impreuna
17

Dupa ce in ultima vreme, tot mai multa lume ii dadea impreuna pe Victor Slav si Andreea Mantea, co-prezentatoarea emisiunii WOWbiz a tinut sa faca lumina in acest caz si a facut primele declaratii in legatura cu Victor, colegul de platou. Astfel, prezentatoarea de la Kanal D a tinut sa puna capat zvonurilor ca formeaza un cuplu, dupa ce lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita.

"Intre mine si Victor Slav NU exista nicio alta legatura in afara de cea profesionala! Nu am avut, nu avem si nici nu o sa avem o relatie, pentru ca nu este cazul! Suntem colegi de platou, la o minunata emisiune, unde facem o treaba foarte buna impreuna! Doar atat!", a explicat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andrea Mantea si Victor Slav sunt colegi la emisiunea pe care o modereaza la Kanal D. Dupa ce Victor Slav s-a separat de Bianca Dragusanu, au existat voci care precizau ca acesta va forma un cuplu cu colega lui de emisiune, Andreea Mantea.

Adauga un comentariu