Prima pagină » Cultural » Andreea Mantea se menține tânără și radiază de fericire alături de fiul ei. Motivul dureros pentru care vedeta nu își mai dorește un iubit

Andreea Mantea se menține tânără și radiază de fericire alături de fiul ei. Motivul dureros pentru care vedeta nu își mai dorește un iubit

11 aug. 2023, 09:32,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Mantea se menține tânără și radiază de fericire alături de fiul ei. Prezentatoarea își asumă rolul de mamă singură și evită să vorbească despre tatăl copilului. Andreea Mantea are o carieră de succes în televiziune, dar în viața privată ascunde suferințe greu de imaginat. Iată motivul dureros pentru care vedeta nu își dorește un iubit.

Andreea Mantea se menține tânără și radiază de fericire alături de fiul ei

Celebra prezentatoare tv Andreea Mantea se declară o femeie împlinnită și se dedică în totalitate băiatului ei, David, de care este tare mândră. Vedeta îl crește singură pe David și nu dorește să mai păstreze legătura cu Cristi Mitrea.

Andreea Mantea arată spectaculos la vârsta de 36 de ani și se menține în formă. Deși s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, vedeta este atentă la modul în care arată și nu se uită la bani când vine vorba de tratamentele de înfrumusețare. Recent, Andreea Mantea a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a fi mereu în formă și a avea un tonus de invidiat.

,,Fibre dimineața, apă multă, ceai verde, pe care îl combin cu diverse lucruri, ca să-i dau o aromă mai ok. Mai nou, folosesc și o cremă anticelulitică și un scrub, care am înțeles că scade în centimetri destul de bine. Nu am găsit încă minuni, dar vă țin la curent.

Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât.”, a mărturisit celebra prezentatoare.

Ce spune vedeta despre suferințele din dragoste

Andreea Mantea a avut parte de multe decepții pe plan amoros. Vedeta s-a despărțit de câțiva ani de tatăl copilului ei, cu care a avut o relație controversată. În prezent, Andreea Mantea este singură și nu își dorește un partener.

Vedeta a oferit câteva detalii dureroase și a dezvăluit motivul pentru care nu este pregătită să iubească din nou.

,,În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și pur și simplu mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea.

A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi.”, a declarat vedeta.

Andreea Mantea se dedică fiului ei, David, și nu este dispusă să își refacă viața amoroasă, după mai multe decepții în dragoste. Prezentatoarea a suferit mult din iubire, iar în prezent preferă să se ocupe de carieră și de creșterea băiatului său. Andreea Mantea se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 36 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este extrem de activă și în mediul online, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *