Cancan

Andreea Marin a făcut un apel umanitar pe internet pentru a-i veni în ajutor Rozaliei. „Diagnosticată cu un cancer în formă avansată”

Publicat: 30 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin a făcut un apel umanitar pe internet pentru a-i veni în ajutor Rozaliei. Diagnosticată cu un cancer în formă avansată
Andreea Marin a lansat un apel umanitar pentru a-i oferi un sprijin Rozaliei

Andreea Marin a făcut recent un apel umanitar pentru a o ajuta pe Rozalia. Vedeta a reușit să atragă o mare comunitate de fani online, fiind foarte activă și oferindu-le informații despre tot ce se întâmplă în viața sa.

Aceasta este și locul în care vedeta, care este recunoscută pentru acțiunile bune pe care le întreprinde și campaniile de ajutorare, împărtășește și momente plăcute, în speranța că urmăritorii săi vor fi dispuși să ofere ajutor. Nu pentru ea personal, ci pentru oamenii pe care dorește să-i ajute și care se află în diverse situații, majoritatea dintre ei confruntându-se cu boli incurabile

Andreea Marin a făcut un apel umanitar pe internet

Asta s-a întamplat si acum, cand fosta prezentatoare a facut un apel public, sperând ca oamenii generoși vor veni în ajutor Rozaliei.

Femeia despre care Andreea Marin vorbește a primit recent diagnosticul de cancer într-o formă avansată, ceea ce înseamnă că acum viața ei depinde de cei care pot oferi ajutor din resursele lor limitate. Asta se datorează faptului că până la sfârșitul lunii decembrie, Rozalia are nevoie de 50.000 de euro pentru o operație care i-ar putea salva viața.

Cu speranța că vor fi găsiți oameni generoși, prietenii femeii au inițiat o campanie publică pe platformele de socializare, afișând conturile unde pot fi făcute donații.

Acum, Andreea Marin a distribuit această campanie online, având în minte speranța că gestul său și al altor persoane o vor salva pe Rozalia.

”Rozalia are nevoie de ajutorul nostru. Recent a fost diagnosticată cu un cancer în formă avansată (tumoră pelvină și carcinomatoză peritoneală). Până la final de decembrie trebuie să plătească 50.000 de euro pentru o operație ce îi poate salva viața.

Orice contribuție contează! Rozalia nu este prezentă pe rețelele sociale, dar prietenii ei fac tot posibilul să o ajute. Vă mulțumim pentru orice donație și gând bun!”, este mesajul publicat de Andreea Marin, pe contul său de Instagram.

Andreea Marin, val de ironii la adresa Danei Budeanu

Recent, Andreea Marin a nimerit în mijlocul unui val de ironii la adresa Danei Budeanu, contribuind și ea la comicul situației. Totul s-a întâmplat în emisiunea „Săriți de pe fix” de la Pro TV, fiind invitată de onoare alături de Florin Răducioiu. Vă reamintim că, în trecut, Andreea Marin a fost jignită foarte tare de către Dana Budeanu.

Andreea Marin a surprins publicul în cadrul emisiunii „Săriți de pe fix” de la Pro TV, moderată de Cabral. Vedeta a acceptat provocarea și a avut o apariție neașteptată, lăsându-i pe telespectatori cu gura căscată. În cadrul emisiunii, concurenții sunt persoane cunoscute din showbizul românesc, care se confruntă cu diverse provocări, care mai de care mai haioase.

Prezentă în emisiune ca invitat de onoare, alături de Florin Răducioiu, vedeta a făcut deliciul telespectatorilor.

Acum, Andreea Marin a lansat un apel umanitar pentru a-i oferi un sprijin Rozaliei.

Adauga un comentariu