Actualitate

Andreea Marin are o silueta perfectă! Fanii au rămas surprinși când au văzut pozele postate de vedetă

Publicat: 17 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin are o silueta perfectă Fanii au rămas surprinși când au văzut pozele postate de vedetă
Andreea Marin are o silueta perfectă

Andreea Marin are o silueta perfectă! Acest lucru a fost remarcat de fanii vedetei care au văzut cele mai recente poze postate de aceasta, din vacanță. Andreea Marin a început anul 2024 cu dreptul, mai ales că a plecat într-o vacanță minunată, iar locul arată desprins ca dintr-un basm. Zâna a postat și câteva poze, iar fanii au rămas surprinși de frumusețea prezentatoarei.

Andreea Marin are o silueta perfectă!

Andreea Marin a început noul an cu dreptul, mai ales că s-a răsfățat într-un loc ce arată ca un colț de rai. Mereu activă pe platformele de social media, Andreea Marin a împărtășit cu internauții și câteva imagini mai îndrăznețe din vacanță.

Prezentatoarea este într-o formă de zile mari, iar complimentele fanilor nu au întârziat să apară.

Andreea Marin dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta este implicată în numeroase proiecte caritabile, este o femeie de afaceri de succes, dar și o mamă devotată.

Vedeta a intrat în anul 2024 cu dreptul, bucurându-se de o vacanță fabuloasă într-o destinație ce pare desprinsă din paradis, și anume, Madeira.

Cu toate că acum este din nou acasă, gândul îi fuge în continuare la acele zile însorite petrecute relaxându-se, așa că a decis să împărtășească cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online câteva imagini noi.

„Soarele blând, mireasma, amintirea colțului de rai numit Madeira, stăruind în mintea mea”, a scris Andreea Marin, în descrierea imaginilor publicate pe o platformă de social media.

Ce fotografii a postat vedeta

Printre fotografii sunt și câteva mai îndrăznețe, făcute la plajă.

Într-una dintre imagini, Andreea Marin a fotografiat priveliștea de care se bucura de pe șezlong, lăsând la vedere și picioarele sale.

Vedeta este într-o formă de zile mari, iar internauții nu au ezitat să îi transmită că arată extraordinar.

„Superb un peisaj minunat. Un loc în care revii cu plăcere”, „Vacanță plăcută sănătate multă meriți din plin te admir mereu cit de puternică ești și un organizator pt tine foarte bun felicitări!”, „Am fost exact in aceeasi locatie, este mirific! Concediu placut!”, „Este minunata Andreea!te ador și vacanta plăcută!”, „Vacanță frumoasă, zână dragă!”, sunt doar câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii de pe Instagram.

Andreea Marin a trecut recent printr-o transformare fizică spectaculoasă. Vedeta a decis să ia măsuri și să facă schimbări importante, după ce a început să simtă efectele negative ale ritmului alert al vieții, ce nu i-a permis să mai aibă grijă de corpul și de sănătatea sa așa cum se cuvine.

După ce a cerut sfaturile unui medic cardiolog, prezentatoarea a reușit să dea jos nu mai puțin de 14 kilograme. Acum, sportul este un element nelipsit din programul său zilnic.

„Eu am 1,76m și înălțimea mea păcălește. Nu vezi imediat kilogramele în plus, dar asta nu ajută și sănătatea și nici nu poate minți cântarul, iar în oglindă nu ți se pare îngrijorător și nu acționezi la timp uneori, am fost luată de valul vieții și al responsabilităților. Așa că ia aminte și tu: nimic nu e mai important decât să te simți bine și sănătos în pielea ta!”, a spus Andreea Marin, care are acum o silueta perfectă.

Adauga un comentariu