Cancan ultimă oră

Andreea Marin, despre dieta-minune pe care o ține. A slăbit trei kilograme într-o săptămână

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin despre dieta-minune pe care o ține. A slăbit trei kilograme într-o săptămână
Andreea Marin, despre dieta-minune pe care o ține

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare de la Surprize-surprize se bucură de mare succes și este foarte iubită de fani. Păstrează legătura mereu cu aceștia și le vorbește despre tot ce mai este nou în viața ei.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezente feminine de la noi din țară. Deși a trecut de mult timp de vârsta de 40 de ani, este o adevarata doamnă și se menține într-o formă de zile mari. Arată foarte bine și poate concura oricând cu fetele mult mai tinere decât ea.

Andreea Marin este la dietă

Zâna este foarte activă pe rețelele de socializare și discută mereu cu fanii ei. Este foarte deschisă și vorbește mereu despre noutățile din viața ei. De curând, aceasta a dezvăluit că a decis să-și schimbe stilul de viață și a trecut la dietă. Astfel, mănâncă ce i-a sugerat medicul, face sport și, cel mai important, saună.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a transmis Andreea Marin.

Ce dietă ține Andreea

Andreea Marin a dezvăluit că mânâncă mult mai puțin și, pentru a se menține în formă maximă, face zilnic sport, cel puțin 30 de minute și chiar și saună. Rezultatele deja au început să apară, pentru că a reușit să scape de 3 kilograme în doar o săptămână.

Fanii au reacționat imediat și au asaltat-o cu întrebări legate de dieta pe care o ține. Internauții i-au cerut să le dezvăluie și lor secretul, să le spună ce mănâncă, dar aceasta a refuzat complet.

Aceasta a precizat doar că ține o dietă de detoxifiere pe care o are de la medicul nutriționist. Vedeta a explicat că fiecare organism este diferit, așa că doar medicii sunt în măsură să facă diete personalizate, care să nu ne afecteze sănătatea.

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a fost răspunsul vedetei.

Adauga un comentariu