National

Andreea Marin, infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Ce declaraţii a făcut „zâna surprizelor”

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Ce declaraţii a făcut zâna surprizelor
Vedeta Andreea Marin a publicat pe data de 6 august 2022 un mesaj în care-şi anunţa comunitatea că s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19

Cunoscuta Andreea Marin a fost infectată cu Covid-19 pentru a doua oară. Aceasta a transmis pe pagina sa de Facebook detalii despre starea sa de sănătate.

Zâna surprizelor a stat în izolare, după ce a făcut o formă uşoara fiind vaccinata împotriva virusului SARS – CoV – 2.

Andreea Marin infectată cu Covid-19, din nou. Care este starea de sănătate a vedetei

Vedeta Andreea Marin a publicat pe data de 6 august 2022 un mesaj în care-şi anunţa comunitatea că s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Prezentatoarea de televiziune a stat în izolare timp de cinci zile pentru că era imunizata. Aceasta a transmis că a contractat o formă uşoară a virusului, iar starea de sănătate este una per total bună.

”Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de COVID – nu v-am transmis, că nu e necesară o îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supă mamei, pentru că mi-am adus amintite de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi consider că natură e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea ”Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a scris Andreea Marin, pe pagina de Facebook.

Andreea Marin, despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin se pare că într-un final şi-a găsit liniştea lângă Adrian Brâncoveanu. Aceasta se declară mai fericită ca niciodată, chiar dacă a suferit foarte mult.

„Consider că nu este absolut nimic mai potrivit pentru mine decât să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat și de aceea ne potrivim extrem de bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul său de a fi, și este un om cu sufletul mare. Consider că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine. O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori doar Dumnezeu. Noi ne dorim mult“, a declarat Andreea Marin, potrivit Fanatik.

Ea a mai precizat că iubitul său a fost cea mai bună alegere a sa, de-a lungul timpului.

„Pierderile oamenilor dragi au fost cel mai dificil moment al vieții mele. În afară de nașterea Violetei, cel mai de preț moment a fost întâlnirea cu Adrian. Nu are sens să fac o clasificare în ceea ce privește faptul dacă este cel mai bun bărbat din viața mea. Dar, da, dacă suntem azi împreună, este cea mai bună alegere“, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin s-a infectat cu noul coronavirus pentru a doua oară, dar a trecut cu bine peste experiența nefericită.

Adauga un comentariu