Cancan

Andreea Marin revine la TVR. A fost dată de gol de Mircea Radu

Publicat: 21 sept. 2020
Andreea Marin revine la TVR
Fosta Zână a Surprizelor revine la televiziunea care a consacrat-o cu un nou proiect

Andreea Marin revine la TVR. Marea dragoste a „Zânei Surprizelor” nu a fost uitată și se pare că este pe cale să fie reînviată. Astfel, cât de curând o vom revedea pe Andreea Marin la televiziunea care a consacrat-o. Anunțul a fost făcut de fostul ei coleg de televiziune Mircea Radu.

Andreea Marin revine la TVR

Andreea Marin se pare că se întoarce la Televiziunea Națională, acolo unde a cunoscut succesul. Acolo ea a prezentat una dintre cele mai apreciate emisiuni – „Surprize, surprize„. Cel care a dat-o de gol pe vedetă este Mircea Radu, cu care Andreea Marin a fost colegă în trecut la TVR. Din câte se pare, noul proiect al Andreei Marin va fi difuzat la TVR 1.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ulterior, Mircea Radu a șters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor că lucrează la un nou proiect

Pe pagina sa de socializare, Andreea Marin le-a mărturisit fanilor ei că lucrează la un nou proiect. Cu toate acestea, ea nu a oferit prea multe detalii în acest sens.

„Gata de filmare, sa înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper să vă bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris ea în mediul online.

Așadar, e clar ca bună ziua că Andreea Marin revine la TVR, însă rămâne de văzut cu ce proiect își va încânta telespectatorii.

Adauga un comentariu