Cancan

Andreea Marinescu și soțul ei sunt legați de o crimă petrecută în urmă cu 22 de ani

Publicat: 19 apr. 2021
Andreea Marinescu și soțul
Andreea Marinescu și Adi Tiulescu s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani dar s-au căsătorit abia în 2018

Pe Andreea Marinescu o știe foarte multă lume însă nu același lucru se poate spune despre cum s-au cunoscut ea și soțul ei Adi Tiulescu. Primul contact dintre cei doi a avut loc în urmă cu 22 de ani, fiind vorba de o crimă despre care se documenta actuala știristă de la Pro TV. Atunci nu s-a înfiripat nimic, ci abia după nouă ani, când s-au revăzut.

Știrista Pro TV Andreea Marinescu are o poveste de dragoste cel puțin bizară. Ea și actualul ei soț s-au cunoscut la o crimă, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pe atunci, Andreea Marinescu a mers, din postura de reporter acreditat la poliție, la o crimă, și l-a luat la întrebări pe poliţistul criminalist Adi Tiulescu.

Andreea Marinescu și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani

Așadar, Andreea Marinescu și Adi Tiulescu s-au întâlnit prima dată în 1999, când Andreea era reporter Pro TV acreditat la poliție. La acel moment, nu s-a înfiripat nimic între cei doi, însă nouă ani mai târziu s-au revăzut, tot la Poliție.

„Eu eram reporterul curios, el ofițerul care nu era tocmai încântat că din nou presa cere detalii. Dar nu a fost să fie atunci, ci abia după nouă ani, când amândoi tocmai puseserăm punct unor capitole din viața noastră. Ne-am întâlnit tot la Poliție, dar de data aceasta era o festivitate, se împlineau 10 ani de când își începuse activitatea serviciul unde era și el ofițer, iar mie mi se stricase ceva la telefon. El a știut să-l repare și îmi amintesc că am remarcat că îi venea impecabil costumul. Avea o sclipire foarte frumoasă în privire când mi-a înapoiat telefonul. După câteva zile, au urmat un ceai și… o foarte frumoasă poveste de dragoste presărată cu cântece la chitară târziu în noapte, la telefon, cu poezii și surprize, cu suișuri și coborâșuri care ne-au arătat că noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Andreea Marinescu.

S-au căsătorit târziu, după trei cereri

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a întins vreme de câțiva ani până să-și unească destinele. Căsătoria dintre Andreea și Adi a venit destul de târziu, după ce știrista Pro TV a fost cerută de trei ori! Astfel, abia în 2018 a ajuns Andreea Marinescu, din nou, în faţa altarului. S-a întâmplat la un an după ce poliţistul criminalist Adi Tiulescu a făcut-o mamă de băiat pentru a doua oară. Cel de-al doilea fiu al ei, Armin, s-a născut în 2017…

„Am fost cerută în căsătorie prima oară de Crăciun. Am zis «Da!» De față erau și părinții lui. După ceva vreme, m-a mai cerut o dată, eram la Sfântu-Gheorghe, de ziua mea de nume, la o petrecere-surpriză. Am avut de rezolvat un puzzle cu această întrebare. Iar am zis «Da!», dar nu făceam nunta. A treia oară a fost cu noroc și, uite, am făcut și nunta, și un al doilea copil”, a mai adăugat Andreea Marinescu.

Andreea Marinescu a mai fost căsătorită o dată

Andreea Marinescu, care împlinește 40 de ani pe 20 aprilie, mai are o căsătorie la activ, cu un fost coleg din trust – Paul Roșca. Din acest mariaj s-a născut primul ei fiu, Vladimir Dinu, care va împlini 12 ani în această vară. Însă relația ei cu Paul Roșca nu a mers și cei doi au divorțat.

Vreme de mulți ani, ea a activat ca reporter Pro TV, pasul la pupitrul știrilor de dimineață fiind făcut în urmă cu aproape nouă ani, după plecarea Andreei Liptak. Astfel, ea face echipă în fiecare dimineață de aproape nouă ani cu Mihai Dedu, Neti Sandu, dar și Lavinia Petrea. În altă ordine de idei Andreea Marinescu și soțul ei formează o familie frumoasă și împlinită.

Comentarii
Adauga un comentariu