Cancan

Andreea Perju nu regretă că a pozat în Playboy. ,,Am vrut să-i fac în ciudă unui fost iubit…”

Publicat: 07 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Perju nu regretă că a pozat în Playboy. Am vrut să-i fac în ciudă unui fost iubit
Andreea Perju a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, actrița fiind protagonista unui pictorial incendiar.

Frumoasa actriță Andreea Perju nu regretă că a pozat în Playboy la începutul carierei sale artistice. Vedeta a făcut furori pe vremea când a realizat un pictorial incendiar în celebra revistă pentru bărbați. Aceasta a acceptat să pozeze goală dintr-un motiv surprinzător. În prezent, Andreea Perju are o familie frumoasă și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Actrița își asumă trecutul tumultuos și se bucură din plin de viață alături de soțul ei și de cele două fetițe superbe. Puțini sunt cei care știu că Andreea Perju a fost la un pas de divorț.

Andreea Perju nu regretă pictorialul incendiar în Playboy

Frumoasa actriță Andreea Perju a încins imaginația multor bărbați pe vremea când a pozat dezbrăcată în celebra revistă destinată adulților. Vedeta a primit o sumă frumoasă pentru pictorialul provocator, însă altul a fost motivul pentru care a acceptat să pozeze în Playboy.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Perju a recunoscut de ce a acceptat să apară goală în faimoasa publicație.

„Vrei neapărat să știi sume? Nu vrei să știi și de ce am făcut asta? 4000 de euro. În 2007-2008, pe acolo. Știi ce e cel mai drăguț? Știi de ce am pozat în Playboy? Am vrut să-i fac în ciudă unui fost iubit care avea toată colecția de reviste și i-am zis: A, da? Stai puțin, că o să ai un Playboy și cu mine. Când mi se pune pata, mi se pune.”, a declarat aceasta.

Printre vedetele care au acceptat să pozeze în ipostaze îndrăznețe este și Natalia Mateuț. Aceasta încinge imaginația admiratorilor din mediul online cu fotografii provocatoare. Altfel stau lucrurile când vine vorba de celebra cântăreață Andra Măruță. Aceasta a refuzat să pozeze goală, însă atrage privirile tuturor cu ținutele provocatoare și fizicul de invidiat de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

În prezent, Andreea Perju se bucură din plin de viață alături de soțul ei și se mândrește cu cele două fetițe ale sale.

De ce a fost la un pas de divorț frumoasa actriță

Andreea Perju are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița a trecut prin momente grele în viața privată. Aceasta a fost la un pas de divorț și s-a confruntat cu multe probleme în cuplu.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu.”, a mărturisit vedeta tv.

Andreea Perju și soțul ei au reușit să depășească problemele din mariaj, iar în prezent sunt mai fericiți ca oricând.

„Am învățat să ne bucurăm de lucruri simple. De la faptul că-mi aduce un buchet de flori sau că-mi face cafeaua de dimineață sau că mă surprinde frumos. (…) EL. Pentru că și atunci când nici măcar eu nu mă mai suportam, el m-a iubit, m-a susținut și m-a vrut. Relațiile nu sunt nici pe departe perfecte iar ele devin trainice după mai multe episoade grele.”, a mai precizat frumoasa actriță.

Andreea Perju a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, actrița fiind protagonista unui pictorial incendiar. Aceasta își asumă trecutul tumultuos și nu regretă aparițiile sale îndrăznețe în spațiul public. Actrița are o căsnicie frumoasă și se bucură de succes în carieră.

Adauga un comentariu