Cancan

Andreea Popescu, mămică pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului

Publicat: 28 apr. 2021
andreea popescu cu mainile in sold
Andreea Popescu este în culmea fericirii după ce urmează să devină mămică pentru a doua oară

Veste mare în showbiz-ul românesc. Andreea Popescu este în culmea fericirii după ce urmează să devină mămică pentru a doua oară. Fosta dansatoare a Deliei, care în urma cu câțiva ani făcea furori pe scenele din tara, le-a împărtășit fanilor și sexul bebelușului dar și numele ales pentru el.

Chiar dacă în urmă cu ceva ani, Andreea apărea permanent în mass-media, în ultima perioada ea s-a retras din lumina reflectoarelor iar lucrurile în plan personal par să se fi așezat așa cum trebuie.

Andreea Popescu, mămică pentru a doua oară

Fosta dansatoare a Deliei este din nou însărcinată! Andreea Popescu urmează să aducă pe lume o fetiță, iar numele micuței va fi Anastasia.

”Și am primit în dar o fetiță? și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă ÎNVIERE”, a scris Andreea Popescu pe Instagram, extrem de bucuroasă. Spre deosebire de prima sarcină, atunci când nu a avut niciun fel de problemă, Andreea Popescu susține că la începutul celei de-a doua sarcini, a avut ceva momente mai grele, însă le-a depășit cu brio.

Extrem de bucuroasă, Andreea Popescu și-a anunțat urmăritorii din social media că urmează să devină din nou mămică prin intermediul unui mesaj emoționant.

“A venit momentul să împărtășesc cu voi cea de a doua MINUNE de la Dumnezeu. #13săptămâni #3luni. Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința. Iubirea nu se împarte, ci se înmulțește, răbdarea se dobândește prin multă muncă, iar credința se întărește prin copiii mei. Cu greu am rezistat să nu împart această bucurie, pentru mine un copil înseamnă o bucurie imensă de care toată lumea ar trebui să se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar încă pe atâția”,  a scris Andreea Popescu pe pagina personală de Instagram.

Dani Oțil va avea un băiat

În ultima perioada, tot mai multe vedete autohtone au anunțat că vor deveni părinți. Este și cazul lui Dani Oțil, îndrăgitul prezentator al matinalului de la Antena 1, care urmează să devină tată și va avea un băiat cu iubita sa Gabriela Prisacariu. Cum acesta nu ratează nicio ocazie să facă referire la faptul că iubita lui este însărcinată, multă lume este curioasă să afle dacă va fi băiat sau fetiță. Astfel, Dani Oțil s-a dat de gol fără să-și dea seama şi a spus că bebeluşul este băieţel.

Dezvăluirea a fost făcută în direct, la Super Neaţa, în timp ce vorbea cu Bianca Tirsin – reprezentanţă României la Miss Univers.

„Dani Oțil: O să fiu o mamă bună de băiat.
Bianca Tirsin: Felicitări!
Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puţin.”

După ce a scăpat porumbelul, prezentatorul s-a schimbat la faţă, gest care i-a făcut pe mulţi să creadă că pur şi simplu a spus fără să-şi dea seama.

Dani Oțil şi Gabriela Prisacariu sunt foarte fericiţi şi trăiesc cele mai frumoase clipe. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2020, în Mexic, în timpul unei vacanţe. Iar un an mai târziu a venit și confirmarea faptului că vor deveni părinți. Anunţul despre sarcină a fost făcut chiar de prezentator pe reţelele de socializare.

„Pt toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil…
Pt toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre…
Pt toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule…
Pt toţi… hai că am glumit… nu pt. voi… Ci pentru noi… o să avem un copil.”

Iubita prezentatorului este însărcinată în cinci luni şi a primit de la medic recomandarea de a se ţine departe de efort fizic.

Adauga un comentariu