International

Vești bune din showbiz-ul internațional! Cântăreața Rachel Platten se pregătește să devină mămică pentru a doua oară

Publicat: 23 apr. 2021
Vești mari din showbiz-ul internațional, cântăreața Rachel Platten se pregătește să devină mămică pentru a doua orară. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a primit o mulțime de felicitări și gânduri bune

Vești mari din showbiz-ul internațional, cântăreața Rachel Platten se pregătește să devină mămică pentru a doua orară. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a primit o mulțime de felicitări și gânduri bune.

Rachel Platten și soțul ei Kevin Lazan așteaptă un nou membru al familiei. Celor doi li s-a îndeplinit dorința, iar artista este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit marți pe Instagram că este însărcinată. Ea a anunțat sarcina printr-o fotografie în care își lasă la vedere burtica de gravidă. Cei doi mai au un copil, o fetiță de numai doi ani, Violet Skye.

„Iată cealaltă jumătate din ceea ce am creat anul acesta. Baby # 2 e pe drum. Acesta a fost un secret greu de păstrat”, a scris cântăreața.

Rachel Platten și Kevin Lazan, o relație frumoasă

Recent, Rachel Platten și soțul ei Kevin Lazan au sărbătorit zece ani de căsătorie. Cei doi au o poveste de dragoste minunată și se bucură de fiecare moment împreună. Cu ocazia aniversării cântăreața i-a făcut soțului ei o declarației publică în care a mărturisit cât de mult însemnă acesta pentru ea.

„Kevin este cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche, cel mai mare campion al meu, terenul meu solid, iubirea absolută a vieții mele. Kevin ești cea mai amuzantă persoană pe care am întâlnit-o vreodată, ești cea mai deșteptă, cea mai sexy, cea mai tâmpită, cea mai fermă, mai amabilă, loială și mai amuzantă.

Ești arma mea secretă, umărul pe care plâng, întreaga mea lume. Îmi place viața pe care am construit-o. Îmi place să te văd fiind cel mai iubitor tată. Îmi plac lecțiile pe care le-am învățat. Iubesc suișurile și îmi plac coborâșurile pe care le-am avut de-a lungul timpului „, a transmis Rachel Platten.

Adauga un comentariu